23. prosince 2015 • 04:57

Srňo, BOJUJ! Trenéra brankářů Sparty podpořil Vácha i přítel Lička

Autor: jam, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S Pavlem Srníčkem se velmi dobře zná pětadvacet let. I proto trenéra Vernera Ličku citelně zasáhla zpráva, že bývalého reprezentačního brankáře postihla zástava srdce a že leží v umělém spánku v nemocnici. „Uměl vyhrávat nejdůležitější zápasy, věřím, že vyhraje i tenhle,“ říká Lička. Podobně jsou na tom další včetně hráčů Sparty, kde Srníček momentálně působí jako trenér brankářů.



„Je to opravdu šok. Dozvěděl jsem se to v pondělí ráno asi v půl sedmé od našeho společného přítele. Pak jsme si volali s kamarády, lidmi z Baníku Ostrava, lékaři po celý den, protože pouto mezi Pavlem a mnou je obrovské. Pavel je totiž fantastický člověk, férový, přímý, je pro každou švandu,“ tvrdil Lička..

„Málokdy se potkáte s člověkem, který vyznává tak striktní životní styl, je to sportovec. Dělali jsme spolu spoustu sportů, hráli tenis, nohejbal nebo něco jiného. To, co se mu přihodilo, nechápu. Nikdo to nechápeme,“ dodal zkušený kouč.

Ten nyní věří, že Srníček těžkou životní chvíli zvládne. „Vyhrál spoustu zápasů a uměl vyhrávat ty nejdůležitější. Tohle je nejdůležitější finále všeho, věřím, že ho vyhraje. Chtěl bych si s ním ještě zasportovat a hlavně pokecat, protože on je superparťák a společník,“ říká.

Podobně jsou na tom další. „Srňo, bojuj, jsme s tebou!“ visí jasný vzkaz na oficiálním sparťanském webu. „Tréňo, drž se!!!“ vzkázal pak na Twitteru záložník Lukáš Vácha. „Modlím se za Pavla,“ napsal zase brankář Marek Štěch.

Povzbuzujících vzkazů dostal Pavel Srníček pochopitelně mnohem a mnohem více. A to nejen z českého prostředí, ale i ze zahraničí. Všichni věří, že bývalý reprezentant životní zápas vyhraje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud