9. června 2018 • 21:25

Baroš jako nevítaný host. Na Rosického rozlučce slyšel pískot

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vřelé přivítání v Praze. Na rozlučce Tomáše Rosického se jej dočkali téměř všichni slavní hráči. Robin van Persie, Cesc Fábregas, Jan Koller a spousta dalších hvězd. Až na jednu - Milana Baroše. 36letý matador byl na Rosického rozlučce nevítaným hostem v očích skalních fanoušků Sparty, kteří měli přednostní prodej vstupenek na benefici. Při úvodním nástupu jej vypískali a během utkání častovali skandování „cikáne“ a „smrt Baníku“.



Účast na utkání si prý Milan Baroš hodně rozmýšlel. Nechtělo se mu. Nakonec jej údajně přemluvil samotný Tomáš Rosický , který si svého bývalého spoluhráče z reprezentace na oficiální rozlučce přál mít.

Ostravského útočníka však na Letné nepřivítali domácí fanoušci, respektive sektor skalních ultras Sparty. Stále mu nemohou zapomenout jarní duel mezi Baníkem a Spartou, kdy Baroš hrou na samotné hraně pomohl vyhrát nad favoritem 3:2 a sám vstřelil vítězný gól.

„Já vím, že mi nadávají a nemají mě rádi, ale mi je to, když to řeknu slušně, u zadku. Pro mě jsou důležité tři body. Po zápase jsem si s nimi podal ruku a teď se s nimi můžu v klidu pobavit,“ říkal po dubnovém utkání Baroš.

TOP momenty Rosického z rozlučky: šajtle, dvojitá penalta i dojemný běh se synem
Video se připravuje ...

Na Letné však jeho počínání nezapomněli a dali mu vše pořádně sežrat. Sektor za brankou na něj pískal, když byl u míče, či křičel „cikáne“. Zbytek fanoušků to přehlušilo  dalším pískotem.

„Pískat při rozlučce Tomáše Rosického na jeho spoluhráče a kamaráda Milana Baroše mi přijde jako ubohost první kategorie,“ rozčílil se na Twitteru fotbalový agent a bývalý hráč Sparty Jiří Müller. A nebyl sám. Odsuzujících reakcí bylo na sociálních sítích spoustu.

Stejně to viděl během televizního přenosu také komentátor Jaromír Bosák . „Nemusíte mít jako sparťan rád Milana Baroše. Ale tenhle zápas je o Tomáši Rosickém, ten tady chtěl Milana Baroše mít a to je určující.“

Baník - Sparta: A zase Baroš! Kapitán Baníku trefil centr a hlavičkou dává třetí gól - 3:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH z Rosického hvězdné rozlučky: Kollerův lob, parádičky i synův gól
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud