13. června 2018 • 17:57

Dražba po Rosického rozlučce! Získejte Fábregasův či Barošův dres

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozlučkový zápas TR10 nabídl výjimečnou fotbalovou podívanou, skvělou atmosféru a především spoustu emocí. Tisíce fanoušků na stadionu i u televizních obrazovek vzdávaly hold jednomu z nejlepších fotbalistů české historie… Nyní máte unikátní možnost na portálu www.sportovniaukce.cz vydražit dresy všech účastníků neopakovatelné fotbalové slavnosti.



„Od začátku jsme měli jasno, že Tomášův rozlučkový zápas by měl vedle zábavy také pomáhat. První díl charitativní části projektu, kdy se dražila bezmála stovka vstupenek na utkání, se povedl na výbornou. Vybralo se přes 100 000 korun, kompletní částka bude předána Nadačnímu fondu Zeleného života,“ uvedl šéf organizačního týmu Tomáš Křivda s tím, že v dalších týdnech bude charitativní vyznění celého projektu gradovat. 

Přímo na trávníku gratulovali Tomášovi k nevšední kariéře fotbalisté světové extratřídy, na hřišti se postupně objevilo více než třicet sportovních osobností. Všichni bez výjimky svůj zápasový dres podepsali a věnovali do charitativní dražby. Jedná se o trika, v nichž Fabregas a spol. v deštivém počasí skutečně absolvovali zápas, který se hrál na šedesát minut. Dresy nejsou prané a mají skutečný punc autenticity.

Kompletní výnos z prodeje jedinečných originálů bude rozdělen několika organizacím, které vybere sám Tomáš Rosický . „Přístup kluků byl fantastický. Jak k samotnému zápasu, k fanouškům na stadionu i k této části akce. Pevně věřím, že dresy udělají mnoha fanouškům velkou radost a zároveň pomohou tam, kde je to třeba,“ těšilo Rosu. „Rozlučka pro mne byla velkým zážitkem, a to především díky fanouškům, kteří i přes velmi nepříznivé počasí a odložení výkopu utkání zůstali na stadionu a vytvořili nezapomenutelnou atmosféru. Za to bych jim rád ještě jednou poděkoval,“ dodal Tomáš Rosický.

Již dnes 13. června odstartovala na stránkách www.sportovniaukce.cz dražba dresů světového týmu. Cesc Fabregas, Jens Lehmann nebo Robin van Persie jsou pouze několika zástupci početné skupiny zahraničních hvězd. První půlka dresů byla fanouškům nabídnuta v 16 hodin, o hodinu později druhá polovina a od 18 hodin pak půjde do dražby dres Tomáše Rosického.

Ve stejných časech odstartuje zítra, ve čtvrtek 14. června, dražba dresů českého týmu opět včetně dresu Tomáše Rosického. 

Fanoušci mohou přihazovat po stokoruně, systém bude otevřen také příznivcům ze zahraničí. Každá jednotlivá dražba bude probíhat přesně dva týdny, o dresy Tomáše Rosického se tak bude bojovat do 18 hodin ve středu 27. června a ve čtvrtek 28. června.

„Specifikem je i to, že poslední příhozy před koncem času dražby prodlouží soutěž o dalších 5 minut. Je to pojistka proti případným spekulantům, kteří by čekali až na poslední chvíli, a znehodnotili tak dvoutýdenní snažení dalších fanoušků,“ upřesnil Křivda.

Vedle samotného dresu získají úspěšní dražitelé také certifikát pravosti podepsaný vždy konkrétním hráčem – a Tomášem Rosickým. „Věříme, že se při samotné aukci budou fanoušci dobře bavit. Především se však těšíme, že dražba takto významných sběratelských položek výraznou částkou přispěje dobré věci,“ zakončil informace Tomáš Křivda.

Unikátní VIDEO: Hvězdy, déšť a emoce. Taková byla Rosického rozlučka
Video se připravuje ...

Ke každému dresu je připojený certifikát pravostiFoto iSport.cz

Mathieu Flamini
Mathieu Flamini

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud