26. ledna 2022 • 08:00

Omluva Martina Haška staršího

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový trenér Martin Hašek se omlouvá členům Sboru rozhodců FAČR za své výroky.



Já, Martin Hašek st., se tímto hluboce omlouvám JUDr. Renému Ciencialovi, LL.M., členu rozhodčího senátu ze Sboru rozhodců FAČR, který v prvním stupni rozhodoval spor mezi mým synem, Martinem Haškem ml., a fotbalovým klubem AC Sparta Praha, že jsem nedůvodně, nepravdivě a závažně veřejně zpochybnil jeho osobní integritu, jakož i nestrannost a nezávislost coby rozhodce při rozhodování uvedené věci, a to ve svých vyjádřeních pro webový portál „isport.blesk.cz“ zveřejněných dne 24. 10. 2020 v článku „Rozsudek jsem znal už dva měsíce. Zasmáli jsme se mu, říká Hašek starší“ a dne 26. 10. 2020 v článku „Hašek k hrozbě soudem: Pokud to byla náhoda, rozhodcům se omlouvám.“ Pro svá tvrzení jsem neměl a nemám žádné důkazy.

Já, Martin Hašek st., se tímto hluboce omlouvám JUDr. Ing. Milošovi Olíkovi, Ph.D., LL.M. FCIArb, aby předsedovi rozhodčího senátu vybraného ze Sboru rozhodců FAČR, který v prvním stupni rozhodoval spor mezi mým synem, Martinem Haškem ml., a fotbalovým klubem AC Sparta Praha, že jsem nedůvodně, nepravdivě a závažně veřejně pochybil jeho osobní integritu, jakož i nestrannost a nezávislost coby rozhodce při rozhodování uvedené věci, a to ve svých vyjádřeních pro webový portál „isport.blesk.cz“ zveřejněných dne 24. 10. 2020 v článku „Rozsudek jsem znal už dva měsíce. Zasmáli jsme se mu, říká Hašek starší“ a dne 26. 10. 2020 v článku „Hašek k hrozbě soudem: Pokud to byla náhoda, rozhodcům se omlouvám.“ Pro svá tvrzení jsem neměl a nemám žádné důkazy!

Já, Martin Hašek st., se tímto hluboce omlouvám Mgr. Liboru Zbořilovi, coby členovi rozhodčího senátu vybraného ze Sboru rozhodců FAČR, který v prvním stupni rozhodoval spor mezi mým synem, Martinem Haškem ml., a fotbalovým klubem AC Sparta Praha, že jsem nedůvodně, nepravdivě a závažně veřejně zpochybnil jeho osobní integritu, jakož i nestrannost a nezávislost coby rozhodce při rozhodování uvedené věci, a to ve svých vyjádřeních pro webový portál „isport.blesk.cz“ zveřejněných dne 24. 10. 2020 v článku „Rozsudek jsem znal už dva měsíce. Zasmáli jsme se mu, říká Hašek starší“ a dne 26. 10. 2020 v článku „Hašek k hrozbě soudem: Pokud to byla náhoda, rozhodcům se omlouvám.“ Pro svá tvrzení jsem neměl a nemám žádné důkazy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud