11. dubna 2008 • 00:00

Čech poprvé trénoval

Autor:
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pouhé tři dny po operaci, při které mu plastický chirurg sešil hlubokou tržnou ránu v obličeji, se český brankář Petr Čech překvapivě objevil na tréninku Chelsea.



Český brankář Petr Čech se už ve čtvrtek překvapivě objevil na tréninku Chelsea. Pouhé tři dny po operaci, při které mu plastický chirurg sešil hlubokou tržnou ránu v obličeji, se začal připravovat na návrat na trávník. Zatím může trénovat jen lehce, ale klubové televizi řekl, že už se nemůže dočkat dalších zápasů. "Už mohu trénovat. Zatím ale nemohu riskovat žádný kontakt, takže běhám a dělám nějaké gymnastické cviky," prozradil Čech. Dodal, že netrpělivě čeká, až lékaři najdou řešení, kterým by ochránili stehy na jeho obličeji před poškozením. "Jakmile ho najdou, budu mít šanci zase chytat. Už to vypadá mnohem lépe, není to tak opuchlé," komentoval svůj zdravotní stav. Chelsea ho potřebuje mít v brance co nejdříve, zvláště když má zdravotní problémy i jeho italský náhradník Carlo Cudicini. Londýnský klub čeká nejen závěr ligy, ale i semifinále Ligy mistrů proti Liverpoolu. "Je před námi ještě spousta zápasů a já se už nemohu dočkat, až budu zpátky," řekl Čech. V klubových kuloárech se spekuluje o tom, že by to mohlo být už 17. dubna v zápas s Evertonem. Čech utrpěl velkou tržnou ránu na tváři a bradě při střetu se spoluhráčem na nedělním tréninku. Při dvouhodinové operaci mu ji lékaři sešili několika desítkami stehů a první prognózy hovořily až o několikaměsíční nucené přestávce.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud