5. srpna 2008 • 11:55

Rebel Abraham hraje futsal

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nováčka futsalové ligy Olympii Mělník posílil Martin Abraham, se kterým se těsně před zahájením fotbalové sezony rozešla ve zlém mistrovská Slavia Praha.



V novém působišti se Abraham poprvé představil o víkendu na futsalovém turnaji v Brně. Do Mělníka přestoupil v minulém týdnu z Helasu Brno.

"Odešel v podstatě zadarmo, neboť dva roky futsal nehrál. Z tohoto pohledu je proto jeho tabulková hodnota při přestupu velmi nízká. Dostali jsme za něj od Mělníka zhruba 2500 korun," řekl ČTK trenér a současně i prezident Helasu Jan Loup.

Brněnský klub původně uvažoval, že by si Abrahama nechal na své soupisce jako posilu. "Problém byl v tom, že Martin bydlí kousek od Liberce a do Brna by měl komplikované dojíždění. Proto jsme jej uvolnili," dodal Loup.

Abrahama z prvoligového kádru Slavie přeřadil před zahájením sezony za porušení interních klubových předpisů trenér Karel Jarolím do B týmu. Zde však devětadvacetiletý hráč vydržel pouze dva týdny. Po konfliktu se s problémovým hráčem rychle rozloučil i kouč rezervy Miroslav Janů.

Futsal bude zřejmě pouze Abrahamovým dočasným působištěm. Hráč se netají tím, že by se rád ještě vrátil do velkého fotbalu v některém zahraničním klubu. Na testech v anglickém Barnsley však neuspěl, zájem o jeho služby údajně mají kluby z Kypru a Izraele.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud