9. ledna 2016 • 16:40

Černá série brankáře Kováře, v KHL prohrál už čtyřikrát v řadě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Jekatěrinburgu s Jakubem Kovářem v brance nedokázali po třech porážkách na hřištích soupeřů přerušit černou sérii ani doma a Čerepovci podlehli 0:2. O druhý gól posledního týmu Západní konference KHL se v přesilovce v třetí třetině postaral Ondřej Němec.



Český obránce se v dresu Severstalu trefil popáté v sezoně. Čerepovec i díky jeho trefě podruhé za sebou zvítězil a poprvé od 19. listopadu naplno bodoval. V předchozím duelu přerušil čtyřzápasovou sérii porážek až po samostatných nájezdech.

Spolupráce českých útočníků Martina Erata s Vladimírem Sobotkou vynesla hokejistům Omsku výhru v Togliatti a návrat do čela Východní konference KHL. Erat po Sobotkově asistenci využil v 27. minutě přesilovou hru a vstřelil vítězný gól, Sobotka pak při závěrečné power play domácího týmu vyvezl puk z obranné třetiny a Ilja Michejev po jeho přihrávce upravil střelou do prázdné branky na konečných 0:2.

Omsk bodoval počtvrté za sebou a má na prvním místě konference o bod víc než Novosibirsk. Nejlepší český střelec v lize Sobotka přidal ke 14 gólům jedenáctou a dvanáctou asistenci, Erat se v ročníku trefil počtvrté. Místo Dominika Furcha se tentokrát do branky Avangardu postavil Denis Kostin a vychytal druhou nulu v sezoně.

Kontinentální hokejová liga:

Jekatěrinburg - Čerepovec 0:2 (Němec 1+0), Lada Togliatti - Omsk 0:2 (Erat 1+0, Sobotka 0+2).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud