2. srpna 2016 • 11:33

Šílené nájezdy u Sekáče v týmu. Z oštěpu padl gól, biatlon nevyšel

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kazani minulý ročník KHL nevyšel, vyřazení ve čtvrtfinále Východní konference 2:4 na zápasy od Ufy a celkové 12. místo bolelo, rmoutilo nejednoho fanouška. Příznivci tradičního klubu už vyhlíží nový ročník, sezonu nápravy. Na sobotním představení nových hráčů měli první možnost vidět v akci nové posily včetně Jiřího Sekáče, který se naposledy rval o místo v Arizoně. A byla to show sympatického střihu.



Ve městě, kde kromě Ak Barsu působí i fotbalový klub Rubin (v loňské sezoně skončil v Premier lize desátý) je po sportu hlad. Na představovačku nového kádru, ve kterém je osm nových borců, dorazilo několik tisíc fanoušků. A bavily se královsky, zejména při exhibičních nájezdech.

Duši kreativce ukázal při dovednostní disciplíně centr Vladimir Tkachev, miláček lidu, jehož dres s číslem 55 byl vloni neprodávanějším artiklem ve fanshopu. 23letý rodák z Dněpropetrovsku nabral puk na čepel a následně hokejku ve stylu slavné ruské oštěpařky Marije Abakumovové, stříbrné medailistky z OH v Pekingu, mrštil do sítě.

Gól, gólman raději odklouzal stranou!

VIDEO: Podívejte se na nájezd Vladimira Tkacheva


Hozenou rukavice zkusil zvednout spoluhráč Andrej Chibisov, ale v zakončení ve stylu biatlonová ležka neuspěl. Kotouč po hodu těsně minul branku. Skórovat bylo druhořadé, cíl pobavit diváky vyšlo náramně. Na konci exhibice si hráči zahráli i sranda zápas proti fanouškům.

VIDEO: Podívejte se na nájezdy Andreje Chibisova

A jaké ambice má tým charismatického kouče Zinetuly Biljaletdinova? Nejvyšší, nebo alespoň medailové. Kromě Jiřího Sekáče posílila Kazaň třeba o ruské reprezentační útočníky z Traktoru Čeljabinsk Antona Glinkina a Andreje Popova. Snajprem číslo jedna zůstává českým fanouškům dobře známý Kanaďan Justin Azevedo (vloni v 59 zápasech 53 bodů), který rok působil v pražském Lvu.

"Jsem strašně rád, že si zase zahraju s Azevedem, je to výborný hokejista, což dokázal ve Lvu, kde jsme hráli finále o Gagarinův pohár," připomněl tažení českého týmu ze sezony 2013/14 v rozhovoru pro klubový web Sekáč.

Na stránkách promluvil i hlavní kouč. "Loňský ročník nevyšel podle představ, ale předloni se hrálo finále KHL. Play off je hodně o štěstí, to nám v sérii s Ufou chybělo, zápasy to byly velmi těsné. Letos se pokusíme získat medaili," vytyčil odvážný cíl Biljaletdinov.

Tak uvidíme, šikulů na to má v týmu dost, devátý ročník KHL odstartuje už 22. srpna.

Jiří Sekáč se po neúspěšném roce v NHL upsal Kazani
Jiří Sekáč se po neúspěšném roce v NHL upsal Kazani

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud