30. října 2011 • 06:23

VIDEO: Nezastavitelný Jágr! Na Halloweena trhal rekordy

Autor: bke, Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Super Mário, kouzelníci nebo přestrojení rozhodčí. Ve Philadelphii se fanoušci hodili do gala a o halloweenském víkendu v kostýmech vyrazili na milované Flyers. Strašidelnou atmosféru v narvaném Wells Fargo Centeru zastínil český veterán Jaromír Jágr (39). Ten totiž vítězným druhým gólem proti Carolině (5:1) překonal v nejlepší hokejové soutěži světa hranici 650 gólů!



Do NHL se vrátil i proto, aby přepsal historické tabulky a posunul se mezi nejlepšími hráči ještě výš. Navíc v takové formě, v jaké momentálně Jágr hraje, je jen otázkou času, kam až se dostane.

VIDEO - Pohotová střela na 2:1, která nakonec byla vítězným gólem:



„Bylo to velké vítězství, to je pro nás důležité,“ řekl skromně kladenský rodák, jenž společně s parťákem Claudem Girouxem poslal Carolinu domů s pětigólovou nadílkou. „Ani si nevzpomínám, kdy jsem měl naposledy čtyřbodový večer,“ krčil rameny kanadský forvard, který v zápase jednou přesně mířil a třikrát asistoval.

„Je neskutečné, co ti dva na ledě předvádí. To oni pro nás dělají show. Kvůli ní na hokej chodíme,“ prozradil fanoušek Flyers, jenž si čím dál více všímá české osmašedesátky. „Náš tým neskutečně zvedl a lidí ho tu milují čím dál víc. Ještě, že ho máme u nás v mužstvu,“ oddychl si muž převlečený za panáčka z videohry Super Mario.

VIDEO - Jágrova paráda, kterou zvyšoval na 5:1:



Vypadá to, že se výkonem proti Carolině blýská na lepší časy. Po dvou porážkách v řadě Flyers předvedli zodpovědnou hru bez stupidních vyloučení. „Pokud budou hráči jako Jágr nebo Hartnell sedět na střídačce kvůli tomu, že někdo zbytečně fauluje, sráží nás to na kolena. Musíme si to v hlavách srovnat a dodržovat to, co po nás kouč chce,“ má jasno o Max Talbot, střelec třetí branky.

Philadelphia - Carolina 5:1 (1:0, 0:1, 4:0)

Branky: 41. a 53. Jágr, 7. Hartnell, 46. Talbot, 48. Giroux - 24. J. Jokinen (Tlustý).
Střely na branku: 34:25.
Diváci: 19.683.


Flyers slavili Halloween! A fandové přišli v převlecích
Flyers slavili Halloween! A fandové přišli v převlecích

Vstoupit do diskuse
9
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud