Zdeněk Janda
18. ledna 2013 • 16:10

Od nenáviděného běhání k podpisům. Jágr se v Dallasu nezastaví

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | Začalo to společnou rozcvičkou v útrobách arény. Pak tréninkem, pozdravením fanoušků, posilovnou. A vše končilo podpisovou akcí. Server iSport.cz zmapoval, jak vypadaly první okamžiky Jaromíra Jágra v hlavním domovském sídle Dallas Stars, v hale American Airlines Cente.



„Měl jsem toho dost. Jako ostatně každý den tady,“ pousmál se ve čtvrtek večer amerického času, když mu skončilo náročné odpoledne, jehož hlavním programem byl otevřený trénink.

Běhání nepatří mezi jeho nejoblíbenější kratochvíle. Ale i na tohle došlo při rozcvičce před tréninkem, kterou na chodbě před kabinou absolvovali všichni hráči Dallasu. Raz, dva, raz dva, povzbuzoval je kondiční trenér.

Pak se šlo na led. Kouč Glen Gulutzan, usměvavý chlapík, jenž je pouze o půl roku starší než Jágr a do něhož byste na první pohled řekli, že se k týmu přimotal spíše jako nějaký začínající masér nebo kustod, naordinoval ukázkovou hodinovou dávku.

Následovala autogramiáda. V útrobách arény se vytvořily dlouhé fronty, ale pořadatelé měli vše pod kontrolou. Přesně určili, na koho se ještě dostane řada, na koho už ne. Nikdo se netlačil, nepředbíhal.

Na podpisy hráčů Stars se stála pořádná fronta. Hlavním tahákem byl Jágr.
Video se připravuje ...

Největší zájem byl pochopitelně o Jágra. Ne, že už by v očích fanoušků Stars měl takový kredit jako třeba kapitán Brenden Morrow, ale je to prostě hvězda. Navíc lidé předtím neměli šanci si ho nechat podepsat.

„Je to můj idol od mládí. Takže jsem si to nemohl nechat ujít,“ tvrdil jeden z fanoušků, jenž měl na sobě už navlečený dres s číslem 68. „Dostal jsem ho od přítelkyně k narozeninám. Byl to nejlepší dárek!“ říkal mladý usměvavý muž, jenž dorazil na autogramiádu i s neposedným ročním synkem.

I když jemu by bylo mnohem lépe někde jinde, než ve frontě, tatínek ho trpělivě nosil a chytal, když se někam rozběhnul. Ten Jágrův podpis za to přeci stál...

Hráči Stars se protahují na tréninku a fanoušci jásají, že jejich Hvězdy jsou zpět.
Video se připravuje ...

Jágr chodil na led hlavně s Louiem Erikssonem.
Video se připravuje ...

Před vstupem na led upozornil jeden z fanoušků Jágra na čtvrteční výhru jeho Kladna nad Kometou.
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr se po příletu do Dallasu nezastaví, s klubem absolvuje náročné tréninky
Jaromír Jágr se po příletu do Dallasu nezastaví, s klubem absolvuje náročné tréninky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud