11. dubna 2014 • 09:18

Jágr o Devils: Věřím, že v příští sezoně nás čeká něco pozitivního

Autor: mto, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY | Další nájezdy, další prohra. Čtyři pokusy, žádný gól. Hokejisté New Jersey Devils stále nedokázali překonat psychický blok a i když už jim o body do tabulky nejde, se samostatnými nájezdy se pořád trápí. Tentokrát partu kolem Jaromíra Jágra zastavila Ottawa. "Tahle část hry nás asi stála celou sezonu," řekl po porážce 1:2 útočník Jaromír Jágr. Ani on v nájezdu neuspěl.



V součtu s minulou sezonou prohráli Devils už 16 rozstřelů v řadě. "Není to o tom, že bychom se nesnažili...," krčil rameny Jágr a zodpovědnost vzal na sebe. "Můžu nadávat jedině sám sobě. Měl jsem šanci zápas ukončit v prodloužení, dokonce i před ním. Jenže, nestalo se."

Naposledy New Jersey vyhrálo na penalty 10. března loňského roku, kdy i zásluhou Patrika Eliáše , který se ve čtvrtek vrátil po zranění do sestavy, porazilo Winnipeg. "Pojďme mluvit pozitivně. I když se to teď těžko říká, věřím, že přijde něco skvělého. Možná ne v letošní sezoně, ale v té příští," dodal Jágr.

VIDEO: Sestřih utkání Ottawa - New Jersey

Celková statistika úspěšnosti nájezdů z letošního ročníku je děsivá, Devils skórovali jen třikrát ze třiačtyřiceti pokusů! Před novou sezonou je tedy rozhodně na čem pracovat.

"Vzdát se, to je to nejlehčí co se dá udělat. Je to frustrující, ale my na tom zapracujeme. Není jiná možnost než to, že tuhle fázi zkrátka přes léto zlepšíme," vykládal Jágr pro northjersey.com.

Hodně naštvaný byl po zápase především brankář Cory Schneider. Budoucí jednička Devils zažívá vydařenou sezonu, například v průměru obdržených branek na zápas se s cifrou 1,97 drží na třetím místě celé NHL. Jenže je také na první pozici v počtu proher v prodloužení (12).

MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 4. • 01:30
Ottawa Senators
Ottawa Senators
2:1
ONLINE
11. dubna
01:30
New Jersey Devils
New Jersey Devils
Góly

Domácí: 31:40. Hoffman, . Karlssonj

Hosté: 37:46. Ryder

Sestavy

Domácí: Lehner (Anderson) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Gryba, Phillips, Ceci – Michálek, Spezza, Hemský – MacArthur, Turris, Stone – Greening, Smith, Neil – Hoffman, Zibanejad, Condra.

Hosté: Schneider (Brodeur) – Greene, Fayne, Židlický, Volčenkov, Merrill, Larsson – Ruutu, Zajac, Jágr – Zubrus, Eliáš, Ryder – Brunner, Gionta, Bernier – Sestito, Carter, Sislo.

Rozhodčí

Gord Dwyer, Dan O'Halloran – Derek Nansen, Brad Kovachik

Stadion

Canadian Tire Centre, Ottawa

"Už mě to prohrávání nebaví. Chtěl bych zkrátka vyhrávat, to je všechno. Kluci na ledě makají, ale výsledek nikde," sdělil nasupený gólman, který v základní hrací době posbíral šestnáct výher a patnáct proher.

Další utkání čeká hokejisty New Jersey v noci na pátek v 01:30 SEČ, předposledním soupeřem v letošním ročníku bude tým New York Islanders.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud