5. listopadu 2014 • 13:00

Disciplinárka do akce! Tlustý nedohrál po úderu do hlavy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozehrál puk, ani se neotočil a tvrdě padl na led. Útočník Jiří Tlustý z Caroliny nedokončil úterní zápas proti Columbusu poté, co ho za hranicí pravidel srazil domácí obránce Jack Johnson. Ten byl za zákrok potrestán dvěma minutami, ale v zákulisí už se začíná spekulovat o tom, že si celou situaci zblízka prohlédne disciplinární komise.



Ztratit Tlustého, to by bylo pro Hurricanes hodně nepříjemné. Mužstvo kolem kapitána Erica Staala sice i díky výhře 4:2 nad Columbusem slaví třetí výhru za sebou, do té doby ale zažívalo jeden z nejhorších vstupů do nového ročníku v klubové historii. Carolina totiž nedokázala celý říjen vyhrát jediné utkání, připsala si hned osm porážek v řadě.

A právě český útočník byl jedním z mála světlých bodů startu sezony. S osmi body a šesti góly je v klubu nejlepší. Proto činitelům Hurricanes zatrnulo, když viděli, jak Tlustý po srážce s americkým obráncem bezvládně padá na led a pomalu se z něj sbírá.

VIDEO: Srážka Tlustého s Johnsonem

Celý incident se odehrál ve 47. minutě a kladenský odchovanec už se po něm do utkání nevrátil. Po zápase se mezi novináři neobjevil, ale kouč Bill Peters sdělil, že se cítí dobře.

Jestli Jacku Johnsonovi zazvoní telefon z disciplinární komise, to se dozvíme brzy.

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 11. • 01:00
Columbus Blue Jackets
Columbus Blue Jackets
2:4
ONLINE
5. listopadu
01:00
Carolina Hurricanes
Carolina Hurricanes
Góly

Domácí: 18:59. Foligno, 54:37. Foligno

Hosté: 15:33. Boychuk, 17:08. Nash, 26:55. Faulk, 59:48. Staal

Sestavy

Domácí: McElhinney (Forsberg) – Johnson, Tjutin, Prout, Erixon, Savard, St. Denis – Atkinson, Johansen, Hartnell – Skille, Foligno, Gibbons – Jenner, Wennberg, Calvert – Boll, Chaput, Daňo

Hosté: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera, Harrison, Gleason, Bellemore, Hainsey – Semin, Staal, Tlustý – Lindholm, Nash, Gerbe – Dwyer, McClement, Skinner – Boychuk, Rask, Terry

Rozhodčí

Kimmerly, Peel – Cherrey, Driscoll

Stadion

Nationwide Arena, Columbus

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud