28. dubna 2015 • 20:40

Válka transparentů: Štěňátka? Stamkos nosí ponožky v sandálech

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na co volit vulgární slova, když ze soupeře si můžete udělat legraci i slušně. V hokejovém play off letos frčí komické transparenty a užívají se je především příznivci v sérii Detroitu a Tampy Bay. Na víkendovou parádu, která se týkala detroitského tria Mrázek - Nyquist - Dacjuk odpověděli fanoušci klasického klubu podobně. Popíchli kapitána soupeře Stevena Stamkose.



Stamkos nosí sandály v ponožkách. To byl ten papírový trest, který si přinesla fanynka Detroitu a v Joe Louis Areně tenhle slogan připevnila na plexisklo. Nutno říct, že značně pobavil.

Šlo o odvetu za nápisy, které si připravili příznivci Tampy na sobotní zápas. Tahouna Pavla Dacjuka vykreslili jako komunistu, střelce Gustava Nyquista jako nepřítele Ameriky a brankáře Petra Mrázka jako chlapíka, co nenávidí šťěňátka. To přece dokáže jen pořádný netvor...

Netradiční transparenty za střídačkou Red Wings.Foto ČTK/AP

Ale krok s žertovnými nápisy drží i v Západní konferenci. Například Mike Ribeiro z Nashvillu se na stadionu Chicaga dozvěděl, že poslouchá kapelu Nickelback. Proč? "Nemyslím si, že je poslouchá, ale myslím, že to sedí. Je to legrace, protože mezi lidmi je běžné dělat si srandu z někoho, kdo je poslouchá," řekl fanoušek Troy Dignan, který transparent vytvořil.

Nadšený příznivec Blackhawks chtěl pobavit kolemsedící a nakonec se dostal až do televize a novin. "Chci jít i na další zápasy, tak buďte připraveni na další vtípky," varuje.

Mike Ribeiro z Nashvillu byl hudebně inzultován.Foto Twitter.com/@TheHockeyChat

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud