Ondřej Kuchař
Premium
23. září 2022 • 14:30

Myšák bojuje o NHL. Ve 20 je českou budoucností, nastavení jako u legend

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příslib dalších let, top hokejista. Dříč se vzornou pracovní morálkou. Příkladný lídr, ve kterém se nachází esence šampionů minulosti. Třeba je tomu tak i díky litvínovskému původu. Ať se na Jana Myšáka zeptáte kohokoli, vyvalí na vás lavinu superlativů. „Absolutní profík. Sám je ještě mladý, ale už teď může být všem příkladem,“ říká trenér české dvacítky Radim Rulík. Dospělému nároďáku v Myšákovi roste budoucnost. Teď se pere v kempu Montrealu.



V hlavě má nastavení Roberta Reichela nebo Jiřího Šlégra. Odmítnout národní tým? Nikdy! Jan Myšák to neudělal ani o prázdninách, kdy se hrálo odložené mistrovství světa juniorů.

Za sebou měl brutálně náročný ročník, navíc poznamenaný zdravotními trably. Stejně přijel. Na dres dostal céčko. Osmi body v sedmi utkáních pak repre dotáhl ke čtvrtému místu, sebe dostal do All-Star týmu turnaje.

„Jednoznačně největší postava našeho týmu. Známe se s Honzou odmala a řeknu vám, že je pořád stejný. Bojovník, který nic nevypustí. Umí tým kolem sebe neskutečně strhnout. Největší lídr, klíčová osobnost. V sezoně odehrál sto zápasů, mohl si udělat po šíleně těžké sezoně v klidu svoji letní přípravu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud