Premium
17. dubna 2023 • 14:14

Jak to dělá?! Pastrňák si hraje vlastní hokej. V NHL ničí úplně všechny

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Víte, proti kolika týmům se David Pastrňák v sezoně neprosadil ani nahrávkou? Nelamte si hlavu, žádný takový v NHL nenajdete. Jen třem soupeřům nedal gól, kliku měli u New York Islanders, v St. Louis a Vancouveru. V zápase s nimi bostonský dělostřelec zapsal úhrnem šest asistencí. Jinak koncertoval a na konci ročníku sečetl náramných 61 gólů. Po Connoru McDavidovi nejvíc v celé lize. Deník Sport a iSport.cz přináší inventuru jeho úžasného ročníku.



Bruins zapsali historickou sezonu s nejvíce body a výhrami v NHL díky palebným schopnostem DP88, ovšem platí to i obráceně. Šestadvacetiletý útočník se mohl zaskvět životním půlrokem do velké míry díky servisu kolem sebe. Málokde najdete tak kreativní jádro týmu jako v útrobách TD Garden. „Bez spoluhráčů bych na tolik gólů nedosáhl,“ připomíná David Pastrňák na každém kroku.

Mít po ruce Davida Krejčího, Brada Marchanda nebo Patrice Bergerona? To je paráda. Chemii nemusíte dlouho ladit. Napojíte se na sebe a jde to prakticky samo. Oblíbeného krajana na centru měl Pastrňák téměř po celou sezonu, sehraný český tandem dobře doplňoval Pavel Zacha.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud