Květoslav Šimek
29. ledna 2013 • 10:30

Mrázek zase očaroval Ameriku, vychytal šest nájezdů z šesti

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brankář Petr Mrázek znovu oslnil Ameriku. V zápase hvězd AHL vychytal při dovednostních soutěžích všechny nájezdy soupeřů z Východní konference. Z šesti pokusů nedostal stále teprve dvacetiletý gólman Grand Rapids Griffins ani jeden gól!



Butler, Erixon, Niederreiter, Donovan, Miller, Tardif... Jeden nájezdník po druhém troskotal na nepřekonatelném Mrázkovi. Střela, forsbergovská klička, blafák. Český gólman s ledovým klidem likvidoval jeden pokus za druhým.

Mrázek vychytal všechny střelce, lapačkou si klepnul se střídajícím kolegou v bráně. Na střídačce se pak spokojeně usmíval. „Skvělá práce,“ chválili českého mladíka komentátoři. „Mrázek chytá skvěle a to je i velký důvod toho, že jsou Grand Rapids na špici divize.“

VIDEO | Podívejte se na skvělý Mrázkův výkon

I v následném zápase hvězd byl Mrázek na straně vítězů. Západ porazil Východ 7:6. Český gólman chytal poslední třetinu, dostal dva góly.

Za vítěze si zahrál i obránce Michal Jordán, další bek Radko Gudas přihrál na dva góly východního týmu...

Východní konference - Západní konference 6:7 (1:4, 3:1, 2:2)
Branky: 12. a 38. Kolarik (na obě Gudas), 25. Audy-Marchessault, 27. Kearns, 48. Toffoli, 58. Whitfield - 37., 46. a 60. Hamilton, 8. Zucker, 14. Fraser, 15. Hunt, 16. Shore. Diváci: 10.846.

Vstoupit do diskuse
0