Zdeněk Janda
22. května 2014 • 11:00

Zakousněte se do nich! Hokejisty na USA naladily řízky i hovězí steaky!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | Od kouče Vladimíra Růžičky jasně slyšeli: Takhle to dál nejde! Hokejisty po rozkolísaném výkonu proti Francii (5:4p) zpražil trenér Vladimír Růžička. Hráče na dnešní souboj s Američany (od 15 hodin) by ale měly kromě toho naladit i hovězí steaky, které si nechal český tým speciálně včera večer nachystat. „Kluci nejsou žádné fifleny, ale jídlo tady je pořád stejné. Takže jsme jim to chtěli trochu zpestřit,“ vysvětluje kouč Vladimír Růžička.



Strava dobrá, ale jednotvárná. Proto se vedení týmu rozhodlo, že v hotelu zařídí, aby před dnešním zlomovým zápasem kuchyně nachystala něco speciálního. Přes kapitána Tomáše Rolinka manažeři zjistili, na co by měli hokejisté chuť.

Všechno potom musel ještě odsouhlasit Tomáš Vyskočil, týmový lékař. „S kuchyní jsem tady v pravidelném kontaktu, takže jsem jenom zkontroloval, jestli je to všechno den před zápasem vhodné,“ vysvětil.

Včera se tedy servírovalo tohle menu: kuřecí řízky, grilovaná kuřecí prsa, hovězí steaky. K tomu těstoviny, kaše nebo rýže. Každý si mohl vybrat cokoliv. „Kluci byli spokojení, chutnalo jim,“ potvrdil týmový lékař.

Dneska už jde do tuhého. Právě i pořádně masitá večeře by měla hráče pořádně nažhavit. Protože s dosavadními výkony nebyl trenér Růžička spokojený. „Občas mi přišlo, že se někteří přijeli jenom zúčastnit. A to nestrpím!“ čertil se.

Trenér Růžička nebyl spokojený s výkon týmu proti Francii, rozhodl se proto pro pár změn
Video se připravuje ...

Při důrazném pohovoru jim jasně řekl, že kdo nebude makat na sto procent, toho prostě stáhne ze hry. "Klidně to dohraju na deset lidí, kteří by to odlezli po čtyřech," vykládal.

Dnes od 15 hodin českého času může tým kolem Jaromíra Jágra dojem napravit. Bere se pouze výhra, už není čas na nápravu. Pro poražené turnaj končí.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud