Miroslav Horák
1. ledna 2014 • 19:12

ÚLEVA! Zranění není vážné, Patrik Eliáš o olympiádu nepřijde

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Bude to dobré, už se nemusíte bát. Patrik Eliáš se vyléčí z akutních zdravotních problémů, olympiáda v Soči už není v ohrožení! Server iSport.cz zjistil, že zranění klíčového hráče národního týmu není tak vážné, jak to vypadalo bezprostředně po nepříjemné nehodě při silvestrovském utkání New Jersey s Pittsburghem. To Devils ovládli 2:1.



Ovšem v podstatě bez přičinění 37letého českého útočníka, který stihl v utkání odehrát pouhých 42 vteřin. Ze hry na ošetřovnu jej poslal střet s Tannerem Glassem, po kterém Eliáš ošklivě naboural do hrazení.

Náraz byl tak silný, že by se asi málokdo divil, kdyby jeden z lídrů týmu utrpěl vážné poranění ramene. Ale nakonec se z toho vyklubal „jen“ bolestivě naražený kloub, k tomu pohmožděná záda. Přesně takovou zprávu od Patrika Eliáše dostal kouč reprezentace Alois Hadamczik.

Ten se o osud svého stěžejního hráče hodně bál, ale nakonec se dočkal úlevy, kterou přinesla textová zpráva přímo od Eliáše.

„Psal jsem Patrikovi hned po zápase. Na moji přímou otázku, jak je na tom zdravotně, mi odepsal, že není důvod k panice a že bude v pořádku,“ uvedl ve středu navečer pro iSport.cz Alois Hadamczik a dodal: „Patrik má naražené rameno, které ho bolí, k tomu i bolavá záda, ale měl by být v pořádku.“

Více čtěte ve čtvrtečním vydání deníku Sport. V něm se také dozvíte, jak by měla vypadat sestava gólmanů a obránců reprezentace pro únorové Hry.

Útočník New Jersey Patrik Eliáš se vyléčí z akutních zdravotních problémů, olympiáda v Soči už není v ohrožení! Původně to při pohledu na ležícího hráče nevypadalo dobře.
Útočník New Jersey Patrik Eliáš se vyléčí z akutních zdravotních problémů, olympiáda v Soči už není v ohrožení! Původně to při pohledu na ležícího hráče nevypadalo dobře.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud