15. dubna 2009 • 17:04

Omluvil se i Bednář

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to potvrzené, reprezentace se bude muset obejít i bez Jaroslava Bednáře! Extraligový král se musel omluvit, finále hrál se zlomenou nohou a není možné, aby se dal během tak krátké doby do kupy.



„Strašně mě to mrzí, moc rád bych jel, ale opravdu to nejde,“ řekl včera večer Sportu. „Vždyť já tu nohu mám hrozně nateklou, vlastně vůbec nemám kotník.“ Celé finále s Karlovými Vary odehrál s vlasovou zlomeninou kosti pod kotníkem, nemohl trénovat, ani pořádně chodit.

„I když mi to na zápas opíchali, druhý den jsem se na to nemohl skoro postavit. Takže jsem vůbec netrénoval,“ přiznal.

Omluvenka ho mrzí o to víc, že v sezoně měl famózní formu. „Šampionát mě moc lákal, docela jsem si věřil, že bych mohl mužstvu pomoct. Ale nejde to, bohužel,“ smutně vykládal.

O naději ho připravila rána pukem v prvním finálovém zápase. Je to smutná zpráva i pro Romana Červenku, který si bude muset místo v mužstvu vydobýt i bez svého hokejového „dvojčete“.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud