1. dubna 2011 • 04:00

Klub rváčů! TOP 5 drsných českých bitek

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Rukavice letí dolů a začínají padat rány. V hokejové extralize už se strhlo hodně rvaček, představujeme vám výběr pěti nejdrsnějších. Třikrát je v hlavní roli slávistický obránce Jiří Vašíček, dvakrát litvínovský tvrďák Roman Vopat, z toho jednou ještě v dresu pražské Sparty.



V NHL jsou bitky denním chlebem, každý tým na ně má své specialisty. Na extraligových ledech je tak často nevidíte. Pokud už se do sebe někteří drsňáci pustí, stojí to za to. Podívejte se na videa pěti vybraných bitek české extraligy. Poslední v našem výběru je vůbec ten nejnovější extraligový souboj mezi slávistickým obránce Jiřím Vašíčkem a třineckým tvrďákem Václavem Varaďou.

Jiří Vašíček v. Roman Vopat (14.3. 2010)



Roman Vopat v. Libor Ustrnul
(13.září 2005)

Psal se rok 2005, když se Vopat potkal s daleko silnějším protivníkem. Postavil se mu Libor Ustrnul, drsný obránce Karlových Varů, který se honosí přezdívkou Drtič. Dva borci, kteří získali zkušenosti v zámoří. "Vytočil mě, tak jsem mu řekl: pojď se bít. Šlo o férový souboj, pěkně jsem si zaboxoval," komentoval poté Ustrnul.


Jiří Cetkovský v. Radek Matějovský
(13. březen 2009)

Tahle bitka je ze šestého utkání čtvrtfinálové série play off mezi Pardubicemi a Plzní. Ve vypjaté řeži se do sebe pustili Jiří Cetkovský s Radkem Matějovským. V drsném souboji jasně zvítězil prvně jmenovaný forvard Pardubic.


Jiří Vašíček v. Jaroslav Nedvěd
(27. března 2009)




Jiří Vašíček v. Václav Varaďa
(30. března 2011)

Zatím poslední ostrý pěstní souboj. Na ledě Slavie si to rozdal domácí obránce a nejčastější účastník této hitparády Jiří Vašíček a třinecký tvrďák Václav Varaďa, který je známý svou odolností vůči bolesti. A přestože se nejdřív nechtěl prát, zasypal Vašíčka třemi rychlými ránami a poslal ho na led. „Ať si klidně říká, že vyhrál," říkal po utkání Vašíček. "Já tohle beru, bylo to jeden na jednoho, férová bitka dvou chlapů. Oceňuji, že to tak bylo i ze strany Varadi, lidi si to užili."

Třinecký tvrďák Václav Varaďa si počkal na pravý moment a Jiřího Vašíčka sundal pravým hákem
Třinecký tvrďák Václav Varaďa si počkal na pravý moment a Jiřího Vašíčka sundal pravým hákem

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
9
Finále
Články odjinud


Články odjinud