Jakub Hlaváč
13. dubna 2011 • 09:59

VIDEO: Bonk dirigoval třinecké oslavy od tyče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě konkurenci nemají. A na baru se taky neztratí. Třinečtí jsou mistry se vším všudy. Oslav nevyjímaje. Co začalo na stadionu po finálovém triumfu nad Vítkovicemi (4:1 na zápasy), pokračovalo na diskotéce až do rána. Se vší ctí a noblesou. Tak, jak se na extraligové vládce sluší.



Chtěli jet na párty otevřeným autobusem. Karosu s upilovanou střechou dostali hned po zápase, poslouží na galajízdu městem. Ale mistři ji hodlali využít hned, vyrazit s ní na oslavnou párty do svého oblíbeného baru.

„Jenže nás zastavili policisté, že to nemá schválenou homologaci. Takže smůla,“ smál se nejmenovaný šampión. Na převoz z haly musely posloužit taxíky a manželky. Na zábavě to nikterak neubralo. Ba naopak.

U baru si Oceláři počínali stejně dobře jako ve hře. A hlavně, nejsou to žádné primadony. O radostný triumf se podělili se všemi fanoušky, absolvovali tisíce zdvořilostních poplácání, letmých konverzací. Ani jednou neodmítli.

Tohle všechno vypijem! Josef Hrabal (vlevo) a Martin Adamský slaví na třinecké diskotéce
Tohle všechno vypijem! Josef Hrabal (vlevo) a Martin Adamský slaví na třinecké diskotéce

„Díky moc kluci, udělali jste nám hroznou radost,“ upřímné, stručné a jasné byly věty fanoušků. První titul město prožívalo velmi intenzivně. A hlavně - dlouho, až do rána. „Tahle parta si zaslouží pořádnou oslavu,“ usmíval se Ladislav Kohn už po zápase.

A na diskotéce? Peter Hamrlík (byť šťastně zadaný) byl neustále v objetí fanynek, Martin Růžička si se svým typickým klidem užíval každou minutu a kapitán Radek Bonk všechno dirigoval.

David Květoň se oslavných tanců také nebálFoto Michal Beránek (Sport)

A nejlepší tanečník? Podle všeho útočník David Květoň. Inu jak na hřišti, tak v hledišti.

Na hymnu vítězů si Bonk dokonce vylezl na vyvýšené místo a hezky od tyče předzpívával „We are the champions…“ fanoušci pod ním byli v extázi.

Radek Bonk si u tyče užívá historický třinecký titul
Video se připravuje ...

Zkrátka, byla to párty parádní. Ostatně, to sami zjistíte po shlédnutí fotek. Ty hovoří za vše.

Ale ve vší slušnosti, nutno dodat.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud