12. března 2018 • 17:30

Směr čtvrtfinále! Pardubice jely do Třince vlakem, vyprovodili je fanoušci

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou na hlavní železniční trati, tak proč toho nevyužít. Dynamo Pardubice vyrazilo na čtvrtfinále vlakem. Do rychlíku se hráči nalodili krátce po druhé hodině a ve 14:26 nabrali směr Ostrava-Svinov, kde na ně po dvou hodinách čekal klubový autobus. „Cesta do Třince je od nás nejdelší, myslím, že každý měl z téhle zprávy radost. Tohle je mnohem lepší než sedět tři a půl hodiny v autobuse,“ pochvaloval si dopravu po kolejích útočník Matěj Beran.



Každý trávil čas ve vlaku po svém, totální svoboda. Třeba kapitán Tomáš Rolinek vytáhl knížku, Matěj Beran si pustil svoji oblíbenou hudbu do sluchátek, viděli jste hloučky zabrané do hovoru, brankář Ondřej Kacetl zase sjížděl na notebooku hokej. „Dívám se na nějaká videa, co dělají hráči Třince. Dostal jsem sestřih od našeho videotrenéra Denise Havla,“ vysvětloval.

Program play off extraligy den po dni »

Způsob dopravy do Třince se mu zamlouval na maximum: „S přítelkyní cestujeme vlakem hodně, jsem zvyklý. Můžeme si tady udělat pohodlí, je to daleko rychlejší než autobus. Vůbec si nemáme na co stěžovat,“ pochvaloval si.

Směr čtvrtfinále! Pardubice jely do Třince vlakem, vyprovodili je fanoušky
Video se připravuje ...

Na cestu tým navíc dorazili vypravit fanoušci Pardubic, hráči z toho byli v příjemném šoku. „Jsem hrozně rád, že za námi přišli na nádraží, byli skvělí, zase nás podporují. Kdybychom jeli autobusem, ten začátek cesty by takhle příjemný určitě nebyl,“ vážil si gesta Tomáš Rolinek.

„Jedeme do Třince pro dobrý výsledek, abychom měli nějakou lepší pozici pro domácí zápasy, snad tam něco urveme,“ přál si ještě útočník Matěj Beran.

Hokejisty Pardubic přišli na nádraží vyprovodit i fanoušci
Hokejisty Pardubic přišli na nádraží vyprovodit i fanoušci

Dynamo uhrálo šestku. Vyplatila se nám trpělivost, usmíval se Salfický
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud