Květoslav Šimek
6. května 2014 • 10:19

Útočník Branko Radivojevič by mohl posílit třinecké Oceláře

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský útočník Branko Radivojevič (33 let) by mohl být posilou třineckých Ocelářů. Podle ruské agentury ITAR-TASS už je bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie a Minnesoty s Oceláři domluvený na dvouleté smlouvě, nicméně podle zástupců třineckého klubu zatím kontrakt oficiálně dotažený není.



„Jednáme s ním, i jeho agentem, ale zatím jsme se na ničem definitivně nedohodli,“ komentoval třinecký manažer Pavel Marek.

Piešťanský rodák, který rozjížděl kariéru v Dukle Trenčín, hrál v uplynulé sezoně ruskou KHL v Nižněkamsku a Slovanu Bratislava. Reprezentoval i na olympijských hrách v Soči. Do aktuálního výběru trenéra Vladimíra Vůjtka pro mistrovství světa v Minsku se ovšem Branko Radivojevič nedostal.

Se slovenskou reprezentací nicméně slavil stříbro v roce 2012 a bronz v roce 2003. V NHL odehrál přes čtyři stovky zápasů za Phoenix, Philadelphii a Minnesotu. V české extralize už se také objevil, během výluky v NHL hrál v sezoně 2004/05 za Vsetín.

Oceláři před nadcházející sezonou výrazně mění tým. Do Čeljabinsku odchází Martin Růžička, Jan Peterek a Václav Varaďa ukončili kariéru, pokračování stále zvažuje i Radek Bonk. Podepsanými hráči jsou Kamil Kreps, Tomáš Plíhal, Milan Doudera, Lukáš Žejdl, Aron Chmielewski a Lukáš Doudera.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud