Michal Koštuřík
1. června 2014 • 21:30

Radost ve Zlíně! Čajánek se po zisku titulu rozhodl pokračovat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci hokejového Zlína můžou začít slavit! Vůdce jejich zlaté party Petr Čajánek se totiž podle důvěryhodných zdrojů Sportu rozhodl, že kariéru nezabalí a od podzimu povede tým PSG Zlín za obhajobou titulu.



V neděli měl Čájánek své rozhodnutí oznámit vedení klubu a ve středu odletí s výpravou na soustředění do Turecka. „Myslím, že bude hrát,“ potvrdil Karel Adamík, sportovní manažer klubu. Smlouvu by měl prodloužit o rok.

S návratem veterána se přitom už moc nepočítalo, osmatřicetiletý centr byl nakloněný konci aktivní činnosti. „Stavíme mužstvo bez něj,“ přiznal záhy po mistrovské sezoně jednatel Patrik Kamas.

V pátek večer při veřejné akci s fanoušky rozdával podpisy a neustále poslouchal: Čájo, pokračuj! Touha zlínských příznivců se splní, trojnásobný světový šampion má do hokeje nadále chuť a hlavně mu drží zdraví.

V minulém ročníku vynechal jen tři zápasy základní části, ve vítězném play off nechyběl ani jednou. „Po takovém roce je těžší říct ne než ano. Věřil jsem, že Čája bude pokračovat. Nemusíme se bavit o tom, co pro mužstvo znamená,“ podotkl Adamík.

Více informací o Čajánkově rozhodnutí a úvahu nad tím, z koho by si chtěl vychovat svého nástupce, čtěte v pondělním Sportu!

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud