24. ledna 2017 • 20:45

VIDEO: Vítkovice zdolaly Spartu i počtvrté, Hradec vyhrál v Olomouci

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Hradce Králové zvítězili v dohrávce 36. kola hokejové Tipsport extraligy na ledě Olomouce 4:1 a posunuli se na třetí místo. Šanci k posunu pod Východočechy nevyužili sparťané, kteří na domácí půdě prohráli s Vítkovicemi 0:2. Ostravané tak zdolali pražský celek i počtvrté v sezoně a zvýšili svůj náskok na osmém místě tabulky.



O výhře rozhodl v přesilovce Knotek

Východočeši se po osmé výhře z posledních deseti utkání posunuli na třetí místo. Mountfield potvrdil, že se mu proti Hanákům daří, porazil je už podeváté v řadě. Olomouc po nedělní prohře s Mladou Boleslaví prohrála doma podruhé za sebou.

Olomouc - Hradec Králové: Tomáš Knotek vrací hostím vedení, 1:2
Video se připravuje ...

HC Olomouc - Mountfield Hradec Králové 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Branky a nahrávky: 19. Skladaný (J. Knotek, Ondrušek) - 1. Džerinš (Šimánek), 33. T. Knotek (Dej, Jaroslav Bednář), 49. Dragoun (Picard, Gregorc), 60. Köhler(Picard, Newton). Rozhodčí: Hribik, Hejduk - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváků: 3658.

Olomouc: Konrád - Škůrek, Vyrůbalík, Ondrušek, Jaroměřský, Rašner, Houdek, J. Galvas - Skladaný, J. Knotek, Laš - Eberle, Zeman, Strapáč - Rác, T. Mikúš, Holec - Fořt, Herman, Burian. Trenéři: Venera a Tomajko.
Hradec Králové: Kacetl - Čáp, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton - Červený, Džerinš, Šimánek - Jaroslav Bednář, Kukumberg, Dej - Köhler, Dragoun, Picard - Jarůšek, T. Knotek, Kopta. Trenéři: V. Sýkora, T. Martinec a P. Hynek.


Spartě nestačila ani výrazná střelecká převaha

Hrdinou zápasu byl brankář Patrik Bartošák, jenž si připsal 44 úspěšných zákroků a potřetí v ročníku udržel čisté konto. Vítkovice tak zvýšili svůj náskok před Zlínem na pět bodů a udržely se v boji o elitní šestku.

Sparta - Vítkovice: Bartošák v bráně čaruje, domácí hráče trápí
Video se připravuje ...

HC Sparta Praha - HC Vítkovice Ridera 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 16. Tybor (Hrbas, O. Roman), 57. O. Roman (Sloboda, Baranka). Rozhodčí: Hradil, Šír - Brejcha, Suchánek. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. Diváci: 4011.

Sparta: Pöpperle - Eminger, J. Mikuš, Švrček, Kalina, Piskáček, Barinka, Gernát - Klimek, P. Vrána, J. Hlinka - Netík, Ihnacak, Forman - Řepík, Pech, Kumstát - A. Kudrna, Cingel, Uher. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.
Vítkovice: Bartošák - Sloboda, Klok, Hrbas, Baranka, Urbanec, Výtisk, D. Krenželok - Tybor, O. Roman, D. Květoň - Olesz, Y. Stastny, Kucsera - Vandas, E. Němec, Szturc - P. Zdráhal, Tomi, Kurovský. Trenéři: Petr a Trnka.


Z V VP PP P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud