23. ledna 2017 • 04:58

Sebrali jim výhru? Malec skočil do branky úmyslně, zlobil se Kukumberg

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kometa hrála výborně, asi nejlépe za poslední dobu, vyhrála po prodloužení 4:3. Ale stejně mohla z Hradce odjet s prázdnou. Domácí Mountfield dal na 3:3 a byl blízko čtvrtému gólu. V čase 58:45 Tomáš Malec vyhodil branku ze svého postavení a Roman Kukumberg neměl šanci zasunout puk mezi tyče. „Podle mě skočil do branky úmyslně,“ měl jasno hradecký útočník.



Jeho slova dokazuje i zpomalený záběr. Malec přijel do vlastního brankoviště a najednou skočil do tyče. Bez cizího přičinění. „Kdyby to neudělal, zasouval jsem tam puk. Rozhodčí to posoudili, jak posoudili,“ dodal Kukumberg.

Věděl, že podle regulí nesmí verdikt sudích v den utkání komentovat, proto byl opatrný ve svém komentáři. Sudí hru přerušili a nechali vhazovat v obranném pásmu Komety, ta se žádného postihu nedočkala.

„Jestli si to dobře pamatuji, tak v posledních dvou minutách by za něco takového měl být nájezd. Nebo myslím, že se to tak píše v pravidlech,“ pokrčil rameny slovenský útočník v barvách Hradce. Ale tím pro něj celá situace skončila: „Musíme to vzít jako fakt, hodnotit to ani nemůžeme. A taky jsem tam neměl nic vymýšlet, dát rovnou gól. Byli bychom dávno v šatně.“

Hradec Králové - Kometa Brno: Kukumberg dotlačil puk do sítě, rozhodčí pískal odsunutou branku
Video se připravuje ...


Z V VP PP P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud