Pavel Ryšavý
24. května 2019 • 12:38

Další nový začátek Pardubic. Salfický odsunut, kdo je kdo ve vedení?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve vedení hokejových Pardubic se odehrál převrat. Udál se spíš potichu, bez velkého humbuku. Dušan Salfický nebyl odpálen, spíš odsunut. Ovšem dvě jména, která teď za chod klubu budou mít hlavní zodpovědnost, slibují nové pořádky. Hlavní důvod? Generální ředitel Martin Sýkora ani sportovní ředitel Jaromír Kverka v Dynamu nikdy dříve nepůsobili. Nejsou zamotáni do složité vztahové pavučiny, která zde byla vždycky klíčová. Takže nový začátek nemusí být jen slib. V placené části článku iSport Premium najdete i přesné rozložení sil ve vedení Dynama.



V ideálním světě by se objevil nový majitel, koupil majoritní podíl pardubického hokejového klubu od města, zbavil ho politických rozhodnutí a různých dohod pro dohody. Začal by leštit slavnou značku. Na druhou stranu, dovedete si představit, že v tuhle chvíli se najde (v dobrém slova smyslu) šílenec, který vytáhne ze své kapsy miliony, plus další nasype do chodu zbídačené organizace a nabalí na sebe další peníze? Asi sotva. Libor Zábranský je v Brně jenom jeden.

Na současném stavu, že Pardubice přestaly být blýskavou značkou, ale momentálně spíš hnijí někde na vrakovišti, má město svoji liknavostí a tolerancí vůči přehmatům bývalého šéfa klubu Dušana Salfického taky svůj podíl. Původně koupilo ojetinu, která přestávala jezdit. Do pucu ji nedalo, spíš dohlíželo, jak z kraksny někdo sebral ještě motor a odmontoval kola.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud