Michal Koštuřík
2. února 2023 • 12:55

Kometa určila jedničku. Centr nevyšel, Fin se nevrátí. Kdo přijde po sezoně?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankářská hierarchie v Kometě se vyjasnila. Pravidelnému střídání odzvonilo, místo v kleci si pro sebe na konci základní části urval Dominik Furch. Letní posila nedostala gól v posledních dvou zápasech (Liberec, Kladno, vždy 3:0) a vrátila do kabiny vítěznou náladu. „Když jsem přišel, řekl jsem, že máme Dominika jako jedničku a Marka (Čiliaka) jako dvojku. A tak to bude,“ potvrdil pro iSport.cz trenér Patrik Martinec.



V brance by Kometa při cestě vzhůru tabulkou neměla mít problém. Dvaatřicetiletý Dominik Furch se rozchytal do skvělé fazony (má kontrakt na další dva roky) a v záloze je jeho vrstevník Marek Čiliak, dvojnásobný extraligový šampion. „Dominik chytá parádně, dává nám šanci v každém zápase vyhrát. A ty dvě nuly? Byl famózní,“ chválil kouč Patrik Martinec gólmana za působivá představení proti Kladnu a Liberci.

Na střídavé starty si navíc klub domluvil prvoligisty Maxima Žukova (Vsetín), Pavla Jekela (Třebíč) či Michala Postavu (Přerov). Ty případně využije až v případě, kdy se svými celky vypadnou z play off Chance ligy. Dřívější zapojení se nepředpokládá. „Nemáme to v plánu,“ potvrdil trenér.

Ještě poslední den přestupního okna sháněla Kometa centra.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud