19. května 2011 • 04:58

Oslavy ve velkém. Co lze vidět, když mistři slaví

Autor: kub, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Vyhrát mistrovství světa, olympijské hry či jakoukoliv jinou velkou hokejovou akci je vždy velkou událostí. A je jedno, zda se z titulu raduje parta Jaromíra Jágra, Alexandra Ovečkina nebo finských borců. Pořádně rozjet to totiž umí každý. Naposledy svojí show předvedli právě borci ze země tisíce jezer, když v Bratislavě získali svůj druhý titul mistra světa. Na další nezapomenutelné chvilky se podívejte v následujícím výběru.



Ivan Hlinka po příjezdu z Nagana 1998



Triumfální příjezd unavených olympijských hrdinů do Česka. Na tiskové konferenci se jejího moderování ujal sám trenér Ivan Hlinka a velmi rychle ji chtěl ukončit. „Někde tam vedle je šampaňské a nějaké jídlo. Heeeeeeeeeeeej let´s go jdeme do toho!“ hlásil. Vedle něj rozesmátý Dominika Hašek, rozvalený Vladimír Růžička… zkrátka nezapomenutelné.



Roman Červenka na Staroměstském náměstí slavil titul



Venku horko, žízeň veliká… Není divu, že se útočník Roman Červenka staral, jak si otevřít další z vítězných drinků. A že jich bylo.



Kabina po vítězství v Německu 2010



Devatenáctiletý Jakub Voráček pod dohledem starších parťáků potahuje z doutníku, prezident Václav Klaus pije šampaňské přímo z mistrovského poháru. Kabina čerstvých mistrů světa 2010 vás vítá.



Tančící Alexandr Ovečkin, mistr světa 2008




Nejprve si triumf vychutnával v koutě, tiše seděl. Pak nasadil zlatou medaili, věnoval jí několik polibků a konečně se rozjel. Disko dance v podání Alexandra Ovečkina má grády, sledujte, jak Rusové slavili triumf na šampionátu 2008.



První finský titul 1995



A teď ještě něco pro srovnání… Takhle to vypadalo v kabině Finska, když vyhrálo svůj první světový šampionát v roce 1995. Jako mladíci se na zlatu podíleli Saku Koivu či Ville Peltonen, ale mezi mistry nechyběl například ani Raimo Summanen, muž, který Jaromíru Jágrovi zničil poslední sezonu v Omsku.



Druhý finský titul 2011

Oslavy finského titulu byly evidentně bouřlivé
Video se připravuje ...

Pořádně si zisk druhého titulu mistrů světa v historii užili finští hokejisté a s nimi i celý realizační tým. Byl důvod. Na svůj velký den čekali dlouhých šestnáct let, navíc ve finále rozdrtili velkého konkurenta - Švédy. Kouč finských gólmanů Pasi Nurminen si tuto příležitost nenechal ujít a oslavy vzal pořádně do svých rukou. Alkoholu však bylo zřejmě trošku moc, a tak není divu, že výstup z letadla v rodné vlasti poněkud neustál.

Finský asistent Pasi Nurminen padá z posledního schůdku při příletu do Finska
Finský asistent Pasi Nurminen padá z posledního schůdku při příletu do Finska

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud