9. května 2018 • 14:36

Čechům se před soubojem s Ruskem nevěří. Fanoušci se shodují s experty

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle nevěstí nic dobrého. Kde jsou fanoušci srdcaři, kteří budou od začátku do konce věřit českým barvám. Čtvrteční zápas českých hokejistů s Ruskem na mistrovství světa má podle sázkařů i expertů jasného favorita. A k české smůle to není tým Josefa Jandače. „Sborné věří 94 procent fanoušků. Výhra Ruska je nabízena v kurzu 1,66:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Český tým zatím na mistrovství prohrál po šedesáti minutách pouze se Švédskem, jakmile se v bitvě o body pokračovalo, už to bylo v podání Jandačova výběru lepší představení. „Tady to ale podle všeho vypadá, že nás Rusové převálcují,“ konstatuje při pohledu na statistická fakta Světlíková. Nerozhodně totiž čtvrteční duel skončí po šedesáti minutách podle dvou procent sázkařů, čtyři procenta tipujících pak věří výhže Česka.

„Rusové mají tři výhry a skóre 20:0, jejich první útok zatím předvádí fantastickou hru, české výkony naproti tomu nejsou nic moc,“ ohlíží se za dosavadním průběhem šampionátu v Dánsku Světlíková.

Největším favoritem na zisk zlatých medailí je sice pořád Kanada (2,5:1), ale ruské tažení mistrovstvím budí respekt a titul světových šampiónů nemusí být pro sborou nedosažitelný (6,7:1). Více bookmakeři věří ještě Švédům (zlato v kurzu 6:1).

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud