4. února 2010 • 17:33

VIDEO: Španělsko žasne nad fotbalovou krásou

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělskou fotbalovou ligu okouzlil moment, na který se podle deníku Marca bude vzpomínat ještě za třicet let. Záložník Realu Madrid Guti dokonale přelstil obranu La Coruni v čele s brankářem, když míč místo střely ve vyložené šanci posunul patičkou na volného spoluhráče Benzemu. Geniální gól!



Troufnout si na něco takového vyžaduje nesmírnou odvahu a kromě toho i fortel. Guti přitom v mužstvu Realu našlapaném hvězdami z celého světa nikdy nepatřil k vyloženým celebritám. Čím je vedle Raula, Kaká, Cristiana Ronalda?

VIDEO: Geniální Gutiho patička a gól Benzemy

Nádherný gól ve španělské lize
Video se připravuje ...

Přesto právě on ukázal divákům kousek, který španělské noviny označily za „patu génia“.

A po celé zemi se rázem rozjela debata, zda by si nezasloužil místo ve španělské reprezentaci na letním mistrovství světa.

To všechno kvůli jediné vteřině. Jedinému rozhodnutí. Jedinému gólu.

Geniální patička Gutiho (vpravo), po které dal Benzema hodně snadný gól Geniální patička Gutiho (vpravo), po které dal Benzema hodně snadný gólFoto spo, Youtube.com

„Nedělejte z toho vědu. V tu chvíli mě zkrátka napadlo, že právě tohle řešení je nejsnadnější cesta ke gólu,“ řekl španělským novinářům. „Ale na šampionátu bych si zahrál rád. O tom není třeba pochybovat.“

Fotbalista Realu Madrid Guti.Foto ČTK

Gutiho případná nominace na šampionát je každopádně ještě daleko. Zatím je jasné jen to, že především právě díky němu Real vyhrál v La Coruni 3:1. Mimochodem – vyhrát na hřišti tohoto týmu se mu povedlo naposledy v roce 1991.

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud