3. června 2010 • 11:47

VIDEO: Největší magor NHL sráží i spoluhráče

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Kdo letos získá Stanley Cup? To ještě není jasné. Ale kdo by mohl být vyhlášen největším bláznem finálové série mezi Chicagem a Philadelphií, o tom už teď není sporu. Filadelfský zlobil Dan Carcillo na ledě ztrácí všechny zábrany, létá sem a tam jako zběsilý. Občas se natolik neovládá, že drsným střetem srazí i spoluhráče.



Tohle muselo hrozně bolet. Kdo by na místě filadelfského útočníka Jeffa Cartera čekal, že ho strašlivou pumelicí pošle k zemi spoluhráč? A přece se tak stalo.

Dan Carcillo provokuje Slováka Kopeckého.Foto ČTK

Vyhlášený výtečník Carcillo se v jednom finálových duelů pekelně soustředil na to, aby trefil Slováka ve službách Chicaga Tomáše Kopeckého. Jenže minul. A jak rozjeté pendolino tak vrazil do chlapíka, který stál hned vedle Kopeckého. Do hokejisty ve filadelfském dresu.

Jak blázen Carcillo srazil spoluhráče:

Dan Carcillo ve třetím finále srazil svého spoluhráče
Video se připravuje ...

Kopecký mu pak hodně zblízka řekl několik posměšných slov, Carcillo v tu chvíli vypadal spíš jako pořádný hlupák než tvrďák, kterého by se měla celá NHL bát. Muž, jenž si dlouho pěstoval poněkud bizarní knírek, si totiž reputaci podivína drží už delší dobu.

544880:gallery:true:true

Na konci posledního roku se třeba zapsal tím, že zbaběle složil washingtonského Matta Bradleyho. Ti dva se právě podle obvyklého bitkařského kodexu domlouvali na férovou bitku, když Carcillo zničehonic soupeři jednu vrazil.

Carcillova zákeřná rána do washingtonského Bradleyho:

Byl to ohromující knockout, zkrvavený Bradley se jen těžce sbíral. Byla to hrozná zákeřnost, s férovou šarvátkou to nemělo nic společného. Podobně podlé bylo i to, když v loňském play off při buly jednu napálil pittsburghskému Talbotovi. Všichni hráči an světě se při vhazování soustředí na odebrání puku, jen Carcillo do toho šel zjevně s jiným úmyslem.

Krvavé buly podle Carcilla:

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud