3.12.2021 • 17:14

Adrenalinové zážitky v Dubaji, které vám rozproudí krev v žilách

Vstoupit do diskuse
0

Odpočiňte si od všedních dní a vyberte si některou ze vzrušujících aktivit od seskoků padákem až po potápění do hloubky 60 metrů.



Deep Dive Dubai – Ponořte se do nových hlubin v rekordním bazénu

Deep Dive Dubai je nejnovějším přírůstkem na scéně sportovních a dobrodružných možností ve městě a je místem pro všechny vodní nadšence. Centrum bylo otevřeno v červenci 2021 a jeho 60,02 m hluboký bazén je uveden v Guinnessově knize rekordů jako nejhlubší bazén na světě určený pro potápění.

Kromě pozoruhodné hloubky nabízí bazén i další bezkonkurenční podvodní doplňky, například „potopené město“, kde mohou potápěči v opuštěné městské zástavbě prozkoumat tuto imerzivní zónu podobnou Atlantidě a objevovat různé detaily.

Svým tvarem připomíná bazén ústřici a vzdává tak hold dubajskému dědictví a odvaze emirátských průkopníků potápění za perlami. Otevřeno je od středy do neděle od 10 do 20 hodin. Vydejte se do Deep Dive Dubai a objevte tento fascinující podvodní svět.

Vzhůru s flyboardingem

Nejnovější vodní sport, flyboarding, vyžaduje prkno, rovnováhu a odvahu. Flyboard je připevněn k vodnímu skútru a jakmile motor protlačí vodu hadicí do flyboardu, vznesete se do vzduchu. Vznášíte se ve výšce 10 metrů a s využitím ručního ovládání se dostnete ještě výš. Pokochat se při tom můžete výhledem na Burdž Al Arab. Objednejte si lekci u odborníků z NemoWatersports nebo SeaRide – obě společnosti nabízejí veškerou potřebnou bezpečnostní výbavu a vybavení, stejně jako spolehlivého profesionála, který vás vším provede.

Vyzkoušejte flyboardingFoto Dubajská centrála cestovního ruchu

Seskočte s padákem nad Dubají

SkydiveDubai, významný hráč ve světě skydivingu, nabízí návštěvníkům dechberoucí zážitky. Začátečníci si mohou užít let ve větrném tunelu nebo tandemový seskok z výšky 4000 metrů, zatímco ostřílení skydiveři možná budou chtít vyzkoušet trochu delší volný pád nebo wingsuit. Společnost působí na dvou místech: v srdci čtvrti Dubai Marina a v pouštním kampusu hned za městem.

Xline Dubai Marina

V oblasti Dubai Marina si můžete užít nejnovější adrenalinovou atrakci – lanový skluz XLine. Naskočte do úvazku, připoutejte se a pak už jen stačí překonat vlastní strach a spustit se vysoko nad zemí a vodou rychlostí až 80 km/h. Cestou můžete obdivovat moderní architekturu čtvrti a díky připevněné kameře GoPro si budete moct tuto divokou jízdu kdykoli připomenout v HD kvalitě.

Lanový skluz XLineFoto Dubajská centrála cestovního ruchu

Vzlétněte vysoko do oblak v horkovzdušném balonu

Let horkovzdušným balonem, který je jedinečným zážitkem, je v Dubaji stále oblíbenou atrakcí. Klidný výhled na pouštní písky daleko od rušného města z výšky 1200 metrů nad dubajskou pouštní rezervací je nezapomenutelný. Než přistanete a zdoláte duny na pouštním safari, můžete sledovat sokolnickou show při nádherném východu slunce.

Let horkovzdušným balonem v DubajiFoto Dubajská centrála cestovního ruchu


Témata:  adrenalinDubaj
Vstoupit do diskuse
0

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}