14. června 2018 • 17:20

Soutěž pro předplatitele iSport Premium. Vyhrajte špičkové kolo Scott

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již pátý měsíc běží na iSport.cz speciální sekce pro náročnější sportovní fanoušky, kterou jsme nazvali iSport Premium. Nyní jsme se při příležitosti partnerství s mistrovstvím České a Slovenské republiky v silniční cyklistice 2018 rozhodli čtenáře iSport Premium odměnit a uspořádat tipovací soutěž.



Půjde v ní o špičkové kolo SCOTT SPEEDSTER 20 a další zajímavé dárky. Kávovar Tchibo Cafissimo, kterým můžete potěšit i svou drahou polovičkou, sportovní tašku JOMA, knihu Hrdinové z dílny kreativního týmu Yinachi, kosmetickou řadu Nivea Men Deep, kterou voní tým fotbalistů Realu Madrid nebo balíček letošních speciálních magazínů Deníku Sport - NAGANO, ZLATÁ ESTER a FIGHT.

Stačí málo! Být předplatitelem iSport Premium a poslat nám do 24.6. do 10 hodin dopoledne svůj tip na vítěze závodu a jeho čas, ve kterém projel cílem. Přečtěte si ale podmínky soutěže. Vyplatí se odpovědět co nejdříve.

Soutěžní otázka:

V jakém čase a který závodník, účastnící se závodu mužů Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice na 192 km dne 24. 6. v Plzni, dojede do cíle na prvním místě? Tipujte až na setiny vteřin.

Své odpovědi posílejte na email soutezokolo@isport.cz do 24.6. 2018 do 10:00 hodin ve znění jméno, příjmení a čas vítěze až na setiny vteřin.

Přehled cen:

1. kolo SCOTT SPEEDSTER 20

2. kávovar Tchibo Cafissimo modrý

3. kávovar Tchibo Cafissimo zelený

4. sportovní taška

5. sportovní taška

6. sportovní taška

7. knížka Hrdinové

8. knížka Hrdinové

9. knížka Hrdinové

10. kosmetická řada Nivea men Deep

11. kosmetická řada Nivea men Deep

12. kosmetická řada Nivea men Deep

13. Speciály: NAGANO, ZLATÁ ESTER a FIGHT

14. Speciály: NAGANO, ZLATÁ ESTER a FIGHT

15. Speciály: NAGANO, ZLATÁ ESTER a FIGHT.

Soutěž poběží až do 24.6. do 10 hodin.

Kolo SCOTT SPEEDSTER 20 osazené dvacetirychlostní sadou Shimano Tigra a ráfky Syncros Race 22. Letošní model je lehčí i rychlejší než jeho předchůdce, prostě dostál svému jménu.

Značka Scott je zároveň partnerem letošního Mistrovství ČSR v silniční cyklistice v Plzni a Karlových Varech. O víkendu 23. a 24. června si u Obchodního centra Plzeň můžete prohlédnout ty nejlepší kola a cyklistické vybavení ve Scott Trucku, který bude parkovat ve fanzóně v prostoru startu a cíle. Zveme vás i do chill out zóny Sportu, kde si budete moci v klidu přečíst deník Sport nebo magazíny deníku Sport.

Více na www.silnice2018.cz.

Informaci o zpracování Vašich osobních údajů najdete zde>>>

Účastníci soutěže odpovídají na email soutezokolo@isport.cz a to pouze v době od zveřejnění článku ke spuštění soutěže na webu isport.cz do 24.6. 2018 do 10:00 hodin. Soutěžní odpověď musí vždy obsahovat alespoň jméno a příjmení závodníka, odpovědi obsahující pouze jméno či příjmení závodníka budou ze soutěže vyřazeny. Vítězný čas závodníka lze určovat až na setiny vteřin. Přesnost určení času vítězného závodníka je na zvážení každého soutěžícího.

Každý soutěžící může v průběhu trvání celé soutěže vyhrát maximálně jednou, čili může poslat pouze jeden soutěžní příspěvek. Zasláním svého soutěžního příspěvku potvrzuje účastník soutěže souhlas s těmito pravidly a zavazuje se je dodržovat. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby, předplatitelé služby iSport Premium, starší 15-ti let (mladší osoby pouze se souhlasem svého zákonného zástupce) s kontaktní, tzn. doručovací, adresou v České republice. Pro potřeby této soutěže se předplatitelem služby iSport Premium myslí, každá osoba, jenž má v době přihlášení do soutěže řádně zakoupeno a uhrazeno předplatné iSport Premium. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Pořadatele a jejich rodinní příslušníci.

V případě identických tipů bude vždy rozhodovat rychlost zaslání odpovědi.

V případě, že pouze jeden soutěžící uhodl správně osobu vítěze předmětného závodu, obsadí tento soutěžící 1. místo v soutěži (tzn. získá první cenu). V případě, že vícero soutěžících určí správně osobu vítěze předmětného závodu, rozhoduje se mezi nimi dle nejpřesnějšího odhadu závodního času. Pokud se budou odchylky od závodního času (např. +1 vteřina, mínus 1 vteřina) či časy shodovat, rozhoduje rychlost zaslané odpovědi. Pokud nebude tolik správných odpovědí, kolik je cen, bude kritériem pro výběr dalších výherců nejbližší čas. Pokud se budou odchylky od vítězného času (např. +1 vteřina, mínus 1 vteřina) či časy shodovat, rozhoduje rychlost odpovědi.

V případě, že by ani jeden tip neobsahoval správné jméno osoby vítěze předmětného závodu, výherci soutěže budou určeni dle nejpřesnějšího odhadu závodního času. Pokud se budou odchylky od vítězného času (např. +1 vteřina, mínus 1 vteřina) či časy shodovat, rozhoduje rychlost odpovědi.

Výherci budou zveřejněni nejpozději v den následující po závodu v článku na isport.cz a kontaktováni budou Pořadatelem soutěže prostřednictvím soukromé zprávy na email do 7 dnů ode dne vyhlášení výherce. Výherce je povinen zaslat organizátorovi nejpozději do 7 dnů ode dne kontaktování jméno, příjmení a adresu na území České republiky pro účely zaslání výhry. V případě, že tak výherce neučiní, propadá výhra Pořadateli a ten je oprávněn udělit ji účastníkovi v následujícím pořadí. Pro určení tohoto pořadí se analogicky uplatní pravidla pro určení výherce uvedená výše. Výhra bude výherci zaslána, nejpozději do 14 dnů ode dne zveřejnění výherce, a to na adresu uvedenou výhercem. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět Pořadateli soutěže (tedy nebude doručena) propadá výhra ve prospěch Pořadatele.

Pro stanovení doby doručení soutěžní odpovědi je rozhodující čas jejího přijetí na emailovou adresu soutezokolo@isport.cz. Pořadatel neodpovídá za nedoručení soutěžní odpovědi. Do soutěže budou zařazeny všechny odpovědi, které došly pravidly určeným způsobem nejpozději do uzávěrky soutěže. Pro posouzení správnosti a přesnosti odpovědí bude rozhodující výsledek zjištěný Pořadatelem. V případě dodatečné změny výsledků akce (např. vyloučení závodníka pro doping atp.), na kterou se soutěžní otázka dotazuje, zůstává v platnosti první výsledek zjištěný Pořadatelem, tzn. první oficiálně zveřejněný výsledek.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Pořadatel si vyhrazuje právo na změny v soutěži způsobené technickou závadou. Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud