Jan Podroužek
22. ledna 2015 • 19:01

Proč by byla pro Bednáře dobrá Příbram? Starka, Rogoz a děcko

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Roman Bednář možná po víkendu řekne, že odchází na jaro do Příbrami. Možná přijme nabídku Jaroslava Starky a zařadí se mezi další bohémy v kádru Středočechů, jejichž pověst je přinejmenším kontroverzní. To je pro 31letého útočníka, který tuhle pověst má zrovna tak, hlavní úskalí.



Vždyť mu přece jde o to, aby ještě pravidelně hrál. Nic nebalí, pořád mu chuť do fotbalu. Jenže zkrotnout a rozehrát se v partě, která se nočním výpadům určitě nebrání zuby nehty, je moc těžká věc. Odklon od fotbalu k rozjívenému životu tu je sakra blízko.

Jenže existují dva pádné důvody, proč by z toho Bednář mohl vyjít vítězně. Zaprvé Jaroslav Starka a Roman Rogoz. První šéf Příbrami, druhý její sportovní ředitel. Oba pánové to s problémisty nebo s krotkými povahami zručně umí. Vždyť se podívejte, jak se rozstřílel Jakub Řezníček, jaké výkony předváděl Martin Zeman , Martin Fillo nebo Tomáš Pilík. Čtyři muži, kteří táhli na podzim mužstvo, a přesto spadají do kategorie nepolapitelných dušinek.

Druhý důvod, proč by Bednář mohl zvolit zodpovědnou práci fotbalisty a vrhnout se po hlavě jen do makání a honbou za body a góly, je potomek. S partnerkou čeká dítě, i proto si dává se svým rozhodnutím, zda dojíždět denně z Prahy do Příbrami, načas. Pro příklad, Jakub Řezníček díky podzimnímu přírůstku, dceři Vanessce, zkrotnul a pálí mu to.

Svou případnou volbou kývnout Starkovi na nabídku, se Bednář vrhne do nebezpečí. Zároveň ale bude jištěn. Dohledem dua Starka-Rogoz a rodinnými záležitostmi. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud