Jan Podroužek
22. června 2018 • 13:00

My jsme Slavia! Pro vedení klubu jako by nic jiného neexistovalo

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ať si Slavia dělá, co je jí po chuti. Jestli to má být vyloučení spolupráce se Sport Investem, budiž. Rozhodně je zcela v režii Jaroslava Tvrdíka a jeho kolegů, jak budou řídit tradiční červenobílý klub. Nejspíš to ale tvrdím proto, že vedení klubu už je natolik arogantní a tak silně zblblo prostřednictvím sociálních sítí velkou masu lidí, že už mu projde asi všechno.



Vlivem takového rozhodnutí jsou do těžké pozice vtaženi hráči, jichž se střet Slavie se Sport Investem přímo netýká. To je velká smůla, ale z pozice nezaujatého pozorovatele se tu nedá udělat nic jiného, než smířlivě pokrčit rameny. I když zakázat někomu „pomoc“ při jednání o smlouvě je právně nepřípustné. Nejen lidsky nehorázné.

Dalším důsledkem je, že Slavia se takovým postojem sama omezuje, mimo jiné tím vylučuje například příchod Marka Suchého , vlastního odchovance, který kdysi prohlásil, že by se do Edenu jednou třeba rád vrátil. Vlastně pardon, jedině kdyby Suchý přišel na klub sám (to připomíná skoro filmové schůzky skrz „drogy a prachy“, co?).

To je ostatně taky věcí Slavie. Co už ovšem člověka musí aspoň trochu překvapit nebo dokonce zarazit, je zvláštní způsob přemýšlení

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud