Ladislav Vízek
11. března 2021 • 11:34

Pomůžu Slavii a uzavřu smlouvu s Tvrdíkem. My ligu taky flinkali

Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Den D je tady, Slavia jde na Rangers. Něco mi říká, že tenhle dvojzápas bude ještě žhavější než s Leicesterem. Na podzim 1981 jsme s Duklou přes Rangers přešli a teď doufám, že to samé potká i slávisty. Ovšem je tam spousta ALE. Pište si, že Skoťáci budou daleko hladovější než Leicester, který mě proti Slavii hodně zklamal. Za dva zápasy si nevypracoval ani jednu pořádnou šanci. Ptal jsem se všech expertů kolem sebe, jak je to možný, ale nikdo mi neuměl říct, jestli to bylo zásluhou nepříjemného stylu Slavie, nebo bídného výkonu Anglánů.



Skotská liga je všeobecně o level níž než světově proslulá Premier League a najednou cítíme, že by Slavia nemusela být outsider. Jenže pozor na Rangers! Budou nepříjemnější a důraznější než Leicester, navíc mají hvězdného trenéra Gerrarda.

Jak Slavii pomůžu? Jako obvykle tiketem. Sázkovka sice přišla s trochu zbabělým kurzem 1,8 na postup Rangers, do čehož se mi moc nechce, ale třeba u mě zase bude platit: všechno, co vsadím, na hřišti dopadne obráceně. Dost peněz mi prohrál už Leicester… Možná bych měl udělat smlouvu se slávistickým bossem Tvrdíkem, aby mi prohranou sumu pokaždé vrátil.

Teď zase vážně: hřeje mě pocit, že když mi nevyjde tiket, bude mít radost Slavia i já. Přijdu jen o prachy, nic víc.

Rangers mají úžasné sebevědomí, s luxusním náskokem vyhráli ligu a dávají moře gólů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud