Marek Sýkora
Premium
16. února 2024 • 15:45

Věřím v Pešánovu kvalitu, záhadou je konec Varadi. Nároďák má budoucnost

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlásím se opět s hokejem, kterému se u nás v posledních měsících docela daří. Ale začnu aktualitami z áčkové reprezentace a extraligy. Národní tým má za sebou třetí turnaj série EHT. V prvním zápase s domácími Švédy to vypadalo dobře do desáté minuty, zbytek byl v jejich režii. Především druhá třetina ukázala švédskou sílu, porážka 1:4 byla milosrdná. Bylo vidět, že jejich trenér už sezval velmi silnou sestavu.



S Finy jsme začali špatně, ale mužstvo se zlepšovalo. Bohužel chyběla finální přihrávka nebo zakončení. Další průběh byl vyrovnaný. Jakmile jsme snížili, takřka ihned Fini přidali další gól a měli vývoj pod kontrolou (2:4). Pozitivem v obou zápasech byla snaha hrát bez vylučování.

Švýcarsko přijelo s mladým výběrem. Na našich hráčích bylo vidět, že nechtějí odjet bez výhry, ale první třetina se moc nevydařila. Myslím, že byla vidět nesehranost v útoku a ve hře před naší brankou bylo mnoho chyb, dovolili jsme dorážky soupeře. Vítězství 5:3 udělalo radost.

Radim Rulík bude muset hodně přemýšlet a vybírat vhodné typy na všech postech. Zdůrazňuju, že pokud chce hrát aktivní, bruslivý hokej, musí najít a vybrat hráče, kteří takový hokej zvládnou opakovaně. Proto považuji turnaje EHT za velmi důležité právě z tohoto důvodu, a ne z hlediska výsledků!

Domácí šampionát se blíží, zbývají už jen České hry zkraje května. Potom bude

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud