Petr Klíma
Premium
6. prosince 2022 • 16:00

Pod Holaněm šlape i rolbař. A Lakatoš? Podobná situace jako s Chlapíkem

Autor: Petr Klíma, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ PETRA KLÍMY | Po zápasech ve Vítkovicích se propouštěli trenéři. Přijeli s týmem na zápas a po něm už jeho trenéry nebyli. Napřed Plzeň, pak Litvínov, nakonec Sparta. Je to shoda okolností, ale určitě není náhoda, že Vítkovice vedou extraligu, přeskočily o dva body Pardubice, nastřílely nejvíc gólů, mají nejlepší přesilovky a druhé nejlepší oslabení. Zkrátka jim to šlape.



Když začneme trenérem Milošem Holaněm, tam je všechno na jedničku. Před sezonou jsme se soustředili na pár jedinců, kteří mužstvo můžou zvednout, aby se Vítkovice dostaly tam, kam dlouhá léta patřily. V prosinci vidíme, že celý tým šlape, jak má, sahá to snad až k ledařům, rolbařovi a vrátnému, který podává klíče pravou rukou. Sešlo se jim to úžasně a velkou zásluhu na tom nese trenér.

V neděli hrály Vítkovice těžký zápas v Liberci. Proti stylu hry, jaký Tygři předvádějí doma, se těžko prosazuje a vytváří něco směrem do útoku. K tomu je hnalo pět tisíc diváků. Jenže pak přijdou dvě přesilovky a bum, bum! Dva góly a zápas rázem vypadá úplně jinak. Po nájezdech přišlo další vítězství Vítkovic. Devátá výhra z deseti zápasů, pane jo.

SESTŘIH: Liberec - Vítkovice 2:3sn. Vyrovnanou bitvu rozhodovaly až nájezdy
Video se připravuje ...

Gólman Aleš Stezka nastoupil do 22 z 26 zápasů. Některé týmy mají jedničku

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud