22. prosince 2010 • 09:50

Vánoční nadílka: Sázkař vyhrál za 100 Kč téměř půl milionu!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tomu se říká trefa v pravou chvíli! Nevídaná věc se podařila sázkaři z Domažlic, který si tuto neděli vsadil na 12 hokejových zápasů 100 Kč a v pondělí ráno měl na svém BetClic sázkařském účtu bezmála půl milionu korun!



Pan J.V. si vsadil na hokejové ligy, které se neřadí mezi ty špičkové. Ve výběru měl 5 utkání AHL, švédskou a německou 2. Ligu a také utkání britské HL, které ale bylo odloženo. Zůstalo mu tedy 11 utkání s kurzy mezi 2,00 a 2,30. Celkový kurz tak byl 4577,77:1, což při vsazené stokoruně přineslo šťastnému tipérovi výhru 457.777,-!

V neděli jsem si, naprosto unavený, sednul k počítači a řekl si, že bych si mohl vsadit a opět pokusit paní štěstěnu. Vybral jsem si z nabídky BetClic hokejové zápasy a vše bylo uzavřeno během pár okamžiků. Šel jsem si vklidu lehnout a když jsem se ráno podíval na svůj sázkařský účet, nevěřil jsem vlastním očím! Bylo to asi nejpříjemnější pondělí v mém životě“, popsal nám nadšeně výherce.

Proto jsme se z radostí zeptali na jeho plány a trik, který mu tuto výhru přinesl.

Vyhrál jste v životě podobnou výhru?

Ne, toto je má první výhra v takové výši.

Máte nějaký systém, který používáte při sestavování tiketů?

Většinou sleduji pár vybraných týmů po celou sezonu, ale tentokrát jsem opravdu jen „tipoval“, aniž bych se hlouběji zajímal o to, kdo s kým hraje. O to více jsem pak jásal druhý den ráno, když jsem viděl stav mého účtu.

Máte oblíbený sport, na který vsázíte?

Asi jako pro většinu sázkařů jsou mým favoritem sázky na fotbal a hokej, ale občas si vyzkouším i sázku na sporty individuální. Těším se na nabídku kurzů pro zimní sporty.

Jak bude s výhrou naloženo? Padne na vánoční dárky?

Nějaká malá čast samozřejmě padne na úkor vánoc, ale většinu bych rád dále investoval. Přemýšlím a láka mně nákup státních dluhopisů. Musím svolat rodinnou radu a uvidíme, jaké rozhodnutí bude scháleno“, dodává s úsměvem na rtu náš šťastný sázkař. "A zbylá část samozřejmě půjde do oběhu pro mé další sázkařské pokusy!

V každém případě jde o tiket, který se nesestavuje každý den, nebo je cílem podrobné analýzy daných utkání. „V tomto případě zřejmě opravdu zafungovalo kouzlo vánoc, jelikož tento tiket je jasným symbolem toho, že v tomto ročním období je zřejmě možné úplně všechno“, sdělil nám Jakub Štefek, online marketingový manažer společnosti BetClic pro Českou republiku a Slovensko a dodal: “Opět se potvrzuje nepsané pravidlo, že každý tip může být výherní a svět sázek nabízí šanci na výhru opravdu všem. Našemu vánočnímu šťastlivci, jak jsme si našeho zákazníka interně přejmenovali, srdečně blahopřejeme a doufáme, že si výhru náležitě užije a nebude to jeho poslední úspěch. Všem ostatním sázkařům pak přejeme zdraví, štěstí, pevné nervy a správný odhad v souboji s bookmakery v roce 2011!

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud