16. června 2009 • 12:01

Vlašičová: Stodolní? Proč ne, když se zadaří

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtenářům deniksport.cz odpovídala v exkluzivním online rozhovoru první dáma současné ženské výšky Blanka Vlašičová. Prozradila na sebe, že jako každá žena miluje nakupování, vyjádřila se i ke konkurenci.



Konkrétně padla otázka na v současné době vedoucí ženu světových tabulek, Němku Ariane Friedrichovou. S tou Vlašičová prohrála při svém prvním startu, o víkendu na zlaté lize v Berlíně.

Chorvatská výškařka je však za konkurenci ráda, byl pro ni totiž problém udržet motivaci, když byla na špici úplně sama. Věří však, že v berlínské odvetě na mistrovství světa už se zase bude radovat ona.

Nemohla se samozřejmě vyhnout otázkám na nadcházející Zlatou tretru. Potvrdila, že je to jeden z jejích nejoblíbenějších mítinků a že má ráda i Ostravu jako město, kde kromě stadionu zná ještě nákupní centrum, kde ráda nakupuje. Její úplně nejoblíbenější závody jsou však logicky ty domácí - v chorvatském Splitu.

Otázky od čtenářů se dotýkaly i jejího soukromí. Ani na ty se Vlašičová nezdráhala odpovědět. Například na otázku, zda ji často zvou muži na rande, si z opačného pohlaví udělala trochu legraci, když řekla, že ne, protože jsou moc stydliví.

Moc se jí však nechtělo mluvit o tom, kdy překoná světový rekord bulharské výškařky Kostadinové. Potvrdila, že už měla tu čest, setkat se s ní, ale na další dotazy ohledně ní odpovídala většinou jen strohým "nevím". Příliš komentovat nechtěla ani extempore ruského výškaře Uchova, který do jednoho ze závodů nastoupil silně opilý.

Než se odebrala k odpočinku před posledním předzávodním tréninkem, potvrdila, že pokud se jí závod povede, tak se možná staví ve slavné Stodolní ulici, kde by mohla případný úspěch oslavit.

Zde jsou otázky, na které Blanka Vlašičová odpověděla čtenářům

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud