4. října 2010 • 13:55

České basketbalistky: Tak jsme druhý no a co!

Autor: Patrik Vacek, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslavy nebraly konce. České reprezentantky rozjely po zisku stříbra na mistrovství světa v Karlových Varech divokou party v baru hotelu Grandhotel Pupp. Končila až brzy nad ránem. Došlo nejen na oslavy, ale i na velmi emotivní chvilku. Když si vzal slovo strůjce úspěchu hlavní trenér Lubor Blažek (56).



Provedly bleskovou změnu. Z propocených dresů od šampaňského se během chvíle převlékly do černých společenských šatů a setkaly se na společné večeři v luxusním hotelu Pupp.

Následně se rozjel vrchol večera – velká party, kterou odstartoval pokřik všech členů týmu. „Tak jsme druhý no a co, no a co!“ skandovaly hráčky a šlo se konečně slavit.



„Vzaly jsme si kamarády, kamarádky a partnery. Dáme si, na baru co hrdlo ráčí,“ smála se Kateřina Elhotová v Becher´s baru v suterénu Puppu.
Během party se nejen pilo a hodovalo, ale došlo i na emotivní chvilku, když si trenér Lubor Blažek sezval do salonku všechny hráčky a poděkoval jim za skvělý výkon na šampionátu.

„Bez vás bych to nezvládl. Bylo to jen a jen o vás. Táhly jste za jeden provaz. Byly jste ohromné. Nejkrásnější chvíle v mém životě. Smekám před vámi,“ děkoval dojatý Blažek.

Stříbrný přípitek: zleva Hana Horáková, Petra Kulichová, Veronika Bortelová a Ilona BurgrováFoto Barbora Reichová (Sport)


Holky si pak společně s realizačním týmem naposledy zakřičely heslo, které používaly před každým zápasem. „Dáme jim na kozu? Dáme!“ hulákaly reprezentantky a pak taky poděkovaly trenérovi za výbornou práci.

„Bylo to s vámi skvělé,“ tvrdily všechny hráčky a měly slzu na krajíčku. „Doufám, že se budeme jednou za čas scházet, byla by škoda se už nikdy společně nesejít,“ řekl Blažek, který neví, jestli u národního týmu zůstane. „Ivanka Večeřová bude mít srazy na starost,“ vyhrkly holky a s trenérem si připily na historický úspěch.

Bujará party se protáhla až do svítání.

„Trochu jsem ztratil pojem o čase. Když jsem se ptal číšníka, jestli bych mohl požádat o nějakou večeři, on s úsměvem opáčil, že klidně, ale jestli vím, že je pět hodin ráno,“ vyprávěl Blažek.


Kateřina Elhotová (vlevo) na večírku v Puppu
Kateřina Elhotová (vlevo) na večírku v Puppu



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud