19. října 2016 • 12:17

Dobrý den, pane LeBron! Satoranský si povodil hvězdu NBA

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalista Tomáš Satoranský pokračuje ve svém budování respektu ve velkém světě NBA. V nočním přípravném zápase, který jeho Washington Wizards v Columbusu sehráli proti úřadujícím šampionům Cleveland Cavaliers, si dovolil parádičku proti samotnému LeBronu Jamesovi, největší hvězdě ligy.



Satoranský převzal přihrávku a v tu chvíli k němu přistoupil bránící James. Satoranský si dvakrát poodstoupil, vylákal Jamese na sebe, pak se kolem něj prosmýkl kličkou vlevo a úspěšně zakončil útok na koš.

VIDEO: Podívejte se na Satoranského vydařenou akci

„Není třeba googlovat, kdo je Tomáš Satoranský. Uděláme to za vás! Byl druhý výběr druhého kola draftu NBA 2012 a LeBronu Jamesovi provedl právě tohle“ uvedl redaktor stránek NBC Sports Dane Carbaugh video skvělé Satoranského akce.

Čtvrtý Čech v NBA po Jiřím Zídkovi, Jiřím Welschovi a Janu Veselém zažívá povedený start do elitní soutěže. Ve Washingtonu je považován za nejpřekvapivější přínos týmu v nové sezoně. Proti Clevelandu nastřílel 7 bodů a zapsal si dva obranné doskoky. Na hřišti strávil 23 minut a 19 sekund.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud