Ivo Pospíšil
13. června 2018 • 17:07

ŠEST možností, kam půjde LeBron James: nejlákavější je padlý gigant

Vstoupit do diskuse
0
  • Kde bude LeBron James hrát v příští sezoně?Kde bude LeBron James hrát v příští sezoně?FOTO: Profimedia.cz

    Vhodil míč do obří rulety a velká hra pro ještě větší chlapy se rozjela! „Je v ní možné úplně vše,“ shodují se zámořští experti ohledně bitvy o další budoucnost superhvězdy LeBrona Jamese v NBA. V naději jsou Houston, Philadelphia, San Antonio, vyloučené není ani setrvání v Clevelandu, nejblíže ale vypadá přestup do LA Lakers. Z rodinných důvodů nebo z hlediska možností stavby týmu. Kam by tedy mohl přestoupit LeBron James?

  • Los Angeles Lakers

    LeBron JamesFoto Reuters / Ken Blaze-USA TODAY Sports

    Kurz BetOnline.ag: 1:2

    Hlavní kandidát. Je známo, že LeBron James vlastní v LA dva domy a Lakers se po pádu a odchodu Kobeho Bryanta zase daří postupně budovat talentovaný tým. Zláká bijce z Clevelandu výzva vrátit padlého giganta (poslední play off zažili v roce 2013) zpět k vrcholu? A inspiruje další hvězdy?

  • Houston Rockets

    LeBron JamesFoto Reuters

    Kurz BetOnline.ag: 1:2,2

    Lákavá volba. Už jen tím, že by s Chrisem Paulem a Jamesem Hardenem stvořil další „supertým“ a mohl se pomstít Golden State Warriors, kteří ho v posledních čtyřech finále NBA třikrát vyprášili. Kdyby se Paul v západní play off bitvě s GSW za stavu 3:2 nezranil, byli by asi ve finále Rockets.

  • Cleveland Cavaliers

    LeBron JamesFoto Profimedia.cz

    Kurz BetOnline.ag: 1:3,5

    Zvítězí loajalita? Přece jen když se v roce 2014 vracel z Miami, dušoval se, že jeho pouto s místním krajem bylo silnější, než čekal. Ač by to dál znamenalo osamoceně táhnout jinak průměrný tým za zázrakem. V úvahu třeba připadá i dohoda na jeden rok a sondování co dál… tady je ovšem doma!

  • Philadelphia 76ers

    LeBron JamesFoto ČTK

    Kurz BetOnline.ag: 1:3,5

    Čerstvá krev na Východě. Už letos zde skončili v základní části třetí a případné připojení se k Benu Simmonsovi a Joelu Embiidovi by slibovalo velkou basketbalovou show. Je ale otázka, zda by jeho možný příchod splňoval aktuální týmovou filozofii. Pokud ano, rival z Bostonu aby se začal bát.

  • Boston Celtics

    LeBron JamesFoto ČTK/AP

    Kurz BetOnline.ag: 1:10

    Z toho zavání stvoření dalšího supertýmu. Už letos svedl James se Celtics drsnou řež a finále pro Cleveland urval až v 7. duelu. Vrátit se po bok Kyrieho Irvinga a válčit s Gordonem Haywardem, Jaysonem Tatumem či Jaylenem Brownem? Minimálně na Východě by nebylo silnější monstrum.

  • San Antonio Spurs

    LeBron JamesFoto ČTK

    Kurz BetOnline.ag: 1:12

    Další velká výzva. Zahrát si pod vedením uznávaného trenéra Gregga Popoviche, k němuž netají obdiv, a stát se týmovým parťákem Kahwi Leonarda… to by do budoucna mohlo též ukončit současnou vládu Golden State Warriors. Na Západě by rázem hořela půda pod nohama.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud