14. dubna 2008 • 00:00

Lakers zdolali San Antonio

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Los Angeles Lakers porazili dalšího silného soupeře v podobě obhájců trofeje ze San Antonia a nadále drží první místo ve vyrovnané Západní konferenci.



Basketbalisté Los Angeles Lakers porazili dalšího silného soupeře v podobě obhájců trofeje ze San Antonia a nadále drží první místo ve vyrovnané Západní konferenci. To si mohou definitivně zajistit výhrou v dalším utkání proti Sacramentu. K výhře 106:85 přispěl dvaceti body Kobe Bryant, jehož trenér už v závěrečné čtvrtině šetřil. V hledišti Bryanta povzbuzovaly i jeho manželka a dvě dcery, které držely transparent s nápisem "Taťka je MVP", čímž dávaly jasně najevo, že by si hlavní tahoun Lakers konečně zasloužil prestižní ocenění pro nejužitečnějšího hráče sezony. K osmému místo v Západní konferenci, zaručující postup do play off, je opět o krok blíže Denver, který porazil na domácí palubovce Houston 111:94. Třiadvaceti body se blýskl náhradník J. S. Smith, který si poté vyslechl chválu i od největších hvězd Nuggets. "Když vidíte, co na hřišti předvádí, nakopne vás to. Jen se podívejte, jak střílí, doskakuje, přihrává, umí prostě všechno," složil mu poklonu autor 33 bodů Allen Iverson.


Výsledky:
Cleveland - Miami 84:76, LA Lakers - San Antonio 106:85, Seattle - Dallas 99:95, Chicago - Orlando 84:104, Denver - Houston 111:94, Detroit - Toronto 91:84.

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud