7. června 2008 • 15:14

Navštívili Pierce andělé?

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle kouče Los Angeles Lakers Phila Jacksona bostonský kapitán Paul Pierce své zranění v prvním finále předstíral a šlo pouze o divadelní představení.



Návrat bostonského kapitána Paula Pierce v průběhu prvního finále NBA nebyl podle kouče basketbalistů Los Angeles Lakers Phila Jacksona možná ani tak dílem zázraku, jako spíš dramatickým představením.

Pierce se v třetí čtvrtině po srážce se spoluhráčem skácel na zem a opustil palubovku na vozíku s podezřením na poranění kolena. Po ošetření v šatně se vrátil do hry a patnácti body v předposlední části se postaral o zvrat v zápase, který Boston nakonec vyhrál 98:88.

"Vůbec nekulhal, když se vrátil ze šatny. Nevím, jestli ho tam navštívili andělé. Nebo tam ještě jednou zašel kněz," řekl novinářům Jackson, který má pochybnosti o vážnosti následků Pierceovy kolize s Kendrickem Perkinsem."Nejdřív ho odvezli, a za minutu byl zpátky na nohách..."

Pierce v pátek den po zápase uvedl, že ho noha stále bolí, ale v nedělním druhém duelu prý bude schopen nastoupit. "Znám se, vím, jaký mám práh bolesti. Naštěstí díky programu máme chvilku na odpočinek," uvedl autor 22 bodů z úvodního finále.

"Nikdy jsem potíže s kolenem neměl, takže jsem se vážně bál, když jsem upadl a ucítil ostrou bolest. Ze hřiště mě nikdy neodváželi, říkal jsem: Musel bych být polomrtvý nebo ležet v tratolišti krve, aby se tohle stalo. Až mě takhle povezou příště, už se rozhodně nebudu moci vrátit," uvedl Pierce.

Články odjinud


Články odjinud