25. května 2009 • 08:15

James Cleveland nespasil, Orlando vede

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Orlanda vyhráli ve třetím finále Východní konference nad Clevelandem 99:89 a v sérii se ujali vedení 2:1 na zápasy. Hostům nepomohl ani další skvělý výkon LeBrona Jamese, který nastřílel 41 bodů.



Zatímco předchozí dva zápasy v Clevelandu přinesly dramatický závěr do posledních vteřin, úvodní duel na hřišti Orlanda se vyznačoval především tvrdou hrou.

V utkání se vyfaulovali domácí Dwight Howard a hostující Zydrunas Ilgauskas s Andersonem Varejaem. Rozhodčí odpískali celkem 58 osobních chyb, nechali zahrát 86 trestných hodů a několikrát museli hasit strkanice mezi hráči.

Mo Williams z Clevelandu si musel navíc po jednom z mnoha úderů loktem nechat čtyřmi stehy zašít krvácející ránu nad levým okem. "Bojovali jsme. Přesně to musíme dělat, bojovat až do konce.

Nesmíme se na nic ohlížet - ani na rozhodčí," řekl Howard, který k výhře Orlanda přispěl 24 body, přičemž 14 jich nasbíral díky proměněným trestným hodům.

James, který rozhodl předchozí zápas trojkou v poslední vteřině, sice byl s 41 body nejlepším hráčem zápasu, nikdo ze spoluhráčů ho však nepodpořil. Williams nasbíral 15 a Delonte West přidal 12 bodů.

Semifinále play off NBA:

Východní konference - 3. zápas:
Orlando - Cleveland 99:89 (stav série 2:1).

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud