27. listopadu 2009 • 08:32

Orlando vyhrálo v Atlantě a vede Východní konferenci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Orlanda přijeli v zámořské NBA oslavit Den díkůvzdání do Atlanty, odkud si ve čtvrtečním zápasu přivezli výhru 93:76 a dostali se tak na první místo Východní konference.



Na šesté výhře z posledních sedmi zápasů se podílel dvaadvaceti body a sedmnácti doskoky Dwight Howard a pomohl tak spoluhráčům zapomenout na den starou porážku od Miami. O bod méně přidal Vince Carter.

Atlanta prohrála poprvé v sezoně na domácí palubovce zejména kvůli lepšímu výkonu Orlanda v druhém poločasu a přišla tak o možnost dotáhnout se na vůbec nejlepší celek NBA Phoenix. Konto Orlanda zatížil nejvíc body Joe Johnson, který jich nastřílel 22.

"V prvním poločasu to vypadalo, že chlapci vůbec nechtějí hrát, jakoby spali, ale náhradníci nás podrželi," nechal se slyšet trenér Orlanda Stan Van Gundy. Jeho svěřenci otočili zápas z deficitu dvanácti bodů.

V Salt Lake City se po třech porážkách domácím basketbalistům podařilo porazit Chicago 105:86, na čemž měl největší podíl Carlos Boozer. Ten si do statistik připsal 28 bodů, osm doskoků a pět asistencí. Naopak hostům nepomohlo ani šestadvacet bodů a osm doskoků Luola Denga, Bulls tak prohráli počtvrté za sebou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud