František Prachař
9. dubna 2012 • 23:45

VIDEO: Konečný se po roce spustil. Na sídlišti u grilu a spousty piva

Autor: František Prachař, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obsluhoval u grilu, ládoval se klobásami, masem a jídlo prokládal pivem i panáky všeho druhu. Jeho tělo dostalo zabrat víc než během zápasu o titul mistra světa, který ve čtvrtek získal jako první český profiboxer v historii. Lukáš Konečný v neděli slavil přelomový úspěch po svém. S dlouholetými přáteli v Ústí nad Labem, v sídlištní hospůdce Eden. Tohle je jeho ráj.



Zakousnout se do pořádně mastné flákoty masa a k tomu do sebe bez výčitek nalít co nejvíce piva. Na tuhle chvíli čekal boxer Lukáš Konečný rok. Tak dlouho byl totiž na dietě před zápasem o titul mistra světa, který získal jako první Čech v historii, když ve čtvrtek v Brně knockoutoval v 7. kole Salima Larbiho z Francie.

V neděli, kdy dorazil domů i s pásem šampiona WBO ve váze do 69,8 kg, odhodil všechny zábrany a uspořádal pro rodinu a kamarády opulentní hody. Místo? Zapadlá hospůdka Eden na sídlišti v Ústí nad Labem, kterou Konečný provozuje s kamarádem Radkem.

Jejich hostitel se prokázal jako zdatný organizátor. V červeném triku s nápisem „Nejlepší blondýna je půl litr piva“ si stoupl ke grilu, kde se s velkým zápalem

DALŠÍ INFORMACE A ZAJÍMAVOSTI Z OSLAV TITULU LUKÁŠE KONEČNÉHO ČTĚTE V DNEŠNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Lukáš Konečný si oslavy náležitě vychutnal
Lukáš Konečný si oslavy náležitě vychutnal



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud