6. června 2012 • 20:10

Tyson mu ukousl ucho, teď čeká soud. Za alimenty dluží 7,6 milionu

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během kariéry vydělal více než 5,1 miliardy korun, přesto nyní boxerské legendě Evanderu Holyfieldovi hrozí, že půjde do vězení za neplacení alimentů. Podle zpráv serveru tmz.com dluží na výživném jednoho ze svých jedenácti dětí 7,6 milionu korun.



Jako jediný se stal čtyřikrát šampionem v těžké váze, za jediný duel inkasoval 700 milionů korun, porazil Mika Tysona, jenž mu pak v odvetě ukousl kus ušního boltce a i v téměř 50 letech je stále aktivním boxerem, který touží po pásu mistra světa. Nyní je však Evander Holyfield centrem pozornosti z jiného důvodu.

Podle zpráv serveru tmz.com dluží hvězda světového ringu 7,6 milionu korun na výživném své 18leté dcery Emani. Za neplacení alimentů mu dokonce podle úřadů hrozí několik let vězení.

Slavný bijec sice cestuje po světě a je ozdobou mnoha společenských akcích, ale je veřejně známo, že si prodlužuje kariéru i z finančních důvodů.

Přesto, že vydělal během kariéry už 5,1 miliardy korun, musel v roce 2008 vyhlásit osobní bankrot. Holyfield se kvůli tomu vzdal luxusního sídla se 109 pokoji (včetně 17 koupelen a 3 kuchyní).

„Se svou dcerou mám výborný vztah a nejsem si vědom problémů,“ uvedli ve stručné reakci obhájci exšampiona.

Ten se naposledy objevil v ringu loni v květnu. Dánského veterána Briana Nielsena knockoutoval v 10. kole. Od té doby se marně snaží vyzvat jednoho z bratří Kličků, kteří drží všechny čtyři významné tituly v těžké váze.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud